Idyllisk havneby i Aalbæk og naturskønt område i Napstjert

Midtvejs mellem Frederikshavn og Skagen ligger den lille idylliske havneby Aalbæk. Byen er kendt og elsket for sine dejlige badestrande og sit autentiske miljø på havnen, hvor man kan købe frisk fisk på kajen, direkte fra fiskerne. Aalbæk er porten til den sidste, smalle del af Skagen Odde hvor Skagen ligger, men en hel unik oplevelse i sig selv med sit lilleby-miljø, gode shoppingmuligheder og den enestående natur. På begge sider af havnen strækker de hvide sandstrande sig, så langt øjet rækker, med lavt og roligt vand - perfekt til børnefamilier. Stranden i Aalbæk har Blåt Flag. Et sommerhus i Aalbæk eller i et naturskønt område som Napstjert er en god base under ferien i Skagen-området. 

Udvalgte sommerhuse i Aalbæk / Napstjert

Sommerhuse i det skønne område i Aalbæk / Napstjert

Idyllisk ferie i Aalbæk

Der er meget at se og opleve her i Aalbæk og i nærheden af byen: familieparken Farm Fun, en hyggelig dyrepark med legeland hvor man kan møde alle gårdens dyr samt kænguruer, emuer, hængebugsvin, påfugle og mange andre dyr. I Nordsøen Oceanarium i Hirtshals kan man opleve Nordsøens dyreliv på tæt hold i Nordeuropas største akvarium. Under et besøg i Eagleworld, også kaldet Ørnereservatet, oplever man ørne og andre rovfugle i fri natur - kun 7 kilometer vest for Aalbæk.

Aalbæk ligger i et område med unik og spændende natur: Aalbæk Klitplantage, Råbjerg Mose og den tørlagte Gårdbo Sø - engang landsdelens største - byder på spændende naturoplevelser. Nord for Aalbæk ligger Råbjerg Mile, Europas nordligste vandresandmile. Udsigten er fantastisk, når man står længst oppe på milen med panorama over Toppen af Danmark og med Skagen i horisonten.

Bo i hytter tæt på Aalbæk

Har I børnene med på ferie, og vil I gerne sikre jer, at de ikke kommer til at kede sig, så har vi for nylig introduceret en interessant mulighed. Det kan være, at I godt kan lide tanken om at bo på en campingplads, hvor der er nok at se til af aktiviteter i form af minigolf, fitness, wellness, legeplads, spillehal, swimmingpool inde- og udespil og en hel masse andet. Og det kan være, at I måske ikke selv ejer en campingvogn og gerne vil bo i en hytte, hvor der er alt, I har brug for. I så fald kan vi anbefale at leje en af vores campinghytter i Nordjylland.

 

Aktiviteter, natur og gastronomi
 
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld