Sommerhuse i Hørby og omegn

Hørby er en lille landsby ca. 10 kilometer vest for Sæby. Her i Hørby ligger vores sommerhuse i et naturskønt område med landlige omgivelser. Med naturen på tæt hold kan man bare slappe af eller gå en tur, for eksempel til bageren i Hørby. Hvis det bliver alt for afslappet, så kan man fiske i Voer Å eller Sæby Å, spille golf eller besøge pittoreske Sæby for at gå på shopping, kigge ind til en af byens kunsthåndværkere eller spise godt på havnen. Hørby ligger centralt i forhold til både veje og de omkringliggende byer, hvor der gemmes på flere spændende udflugtsmål: Voergaard Slot, som siges at være hjemsøgt af flere spøgelser, er bestemt vært et besøg. I smukke Sæbygaard Skov kan man gå en tur langs med Sæby Å, eller prøve kræfterne i det nyetablerede MTB-spor. Desuden afholdes hvert år en populær børnemusikfestival i Hørby. Landsbyen har både købmand og bageri, samt et mindre spisested.

Udvalgte sommerhuse i Hørby og omegn

Sommerhuse i det skønne landlige Hørby og omegn

Sommerhusferie helt ude på landet

Men der er ikke langt til vandet eller byen. Ved kysten findes flere dejlige sandstrande, bl.a. Lyngsaa strand.  Udover børnevenlige badeforhold, byder Lyngsaa strand på gode muligheder for at fiske – og for at finde rav efter dage med sydøstenvind.

Golfspillere kan vælge mellem flere baner. Tættest på Hørby ligger Sæby Golfklub og inden for 1 times kørsel findes yderligere 5 golfbaner: Frederikshavn Golfklub, Hjørring Golfklub, Sindal Golfklub, Hirtshals Golfklub og Golfklubben Hvide Klit (Danmarks nordligste golfbane, smukt anlagt i åben klitplantage få kilometer syd for Skagen).

Og, glem ikke at besøge Skagen. Idylliske Skagen har i århundreder tiltrukket gæster fra nær og fjern, og er et fuldendt miks af natur, kultur og seværdigheder. Gode spisesteder, hyggelige caféer, unikke kunstmuseer – og naturligvis Grenen, Danmarks nordspids, hvor Skagerrak og Kattegat mødes i et brus af hav og lys.

 

Aktiviteter, natur og gastronomi
 
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld