Sommerhuse i Hørby og omegn

Hørby er en lille landsby ca. 10 kilometer vest for Sæby. Her i Hørby ligger vores sommerhuse i et naturskønt område med landlige omgivelser. Med naturen på tæt hold kan man bare slappe af eller gå en tur, for eksempel til bageren i Hørby. Hvis det bliver alt for afslappet, så kan man fiske i Voer Å eller Sæby Å, spille golf eller besøge pittoreske Sæby for at gå på shopping, kigge ind til en af byens kunsthåndværkere eller spise godt på havnen. Hørby ligger centralt i forhold til både veje og de omkringliggende byer, hvor der gemmes på flere spændende udflugtsmål: Voergaard Slot, som siges at være hjemsøgt af flere spøgelser, er bestemt vært et besøg. I smukke Sæbygaard Skov kan man gå en tur langs med Sæby Å, eller prøve kræfterne i det nyetablerede MTB-spor. Desuden afholdes hvert år en populær børnemusikfestival i Hørby. Landsbyen har både købmand og bageri, samt et mindre spisested.

Udvalgte sommerhuse i Hørby og omegn

Sommerhuse i det skønne landlige Hørby og omegn

En hyggelig dag med udflugt på vandet.

Få kilometer fra Lyngså, i landsbyen Voerså, er der en lille naturhavn og ude ved kysten findes en lidt større havn, beskyttet af Danmarks længste mole. Der kan lejes kanoer, vandcykler og robåde til en hyggelig dag med udflugt på vandet. Her er også rig mulighed for at fiske – fra molen eller i åen. I åen kan man fange ørred, aborre og skrubbe, men husk at købe fisketegn og fiskekort (du kan købe fisketegn på Sæby Turistbureau). Det idylliske Sæby ligger cirka 10 km nord for Lyngså, hvor man kan besøge kunstgallerier, nyde et godt måltid i en af restauranterne charmerende havn, eller bare tage på shopping i byens butikker.

Lidt længere nordpå ligger Frederikshavn – havnebyen med en af Danmarks længste gågader. Langs med gågaden, og i sidegaderne, finder du mange butikker, caféer og et rigt udvalg af restauranter. Børnene vil elske en dag på den store indendørs legeplads ”Fun House”, i det caribiske vandland ”The Reef” eller den eksotiske palmestrand – alle i Frederikshavn.

Her på Toppen af Danmark har børnefamilier masser af spændende oplevelser og attraktioner at vælge mellem. Lidt syd for Aalbæk ligger familieparken Farm Fun, en hyggelig dyrepark med legeland hvor man kan møde alle gårdens dyr samt kænguruer, emuer, hængebugsvin, påfugle og mange andre dyr. I Nordsøen Oceanarium i Hirtshals kan man opleve Nordsøens dyreliv på tæt hold i Nordeuropas største akvarium. Under et besøg i Eagleworld, også kaldet Ørnereservatet, oplever man ørne og andre rovfugle i fri natur. Børnene vil elske en dag i Fårup Sommerland, den store forlystelsespark ved Blokhus på vestkysten. Også det smukke Voergaard Slot, der siges at være hjemsøgt af flere spøgelser, er bestemt vært et besøg.

 

Aktiviteter, natur og gastronomi
 
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld