Søg  

Tversted -sommerhuse ved Tannisbugten

Lidt øst for Hirtshals ligger Tversted, her finder du sommerhuse ved Tannisbugten, som er en lille fredfyldt perle med et stort sommerhusområde og enestående natur. Når himmelen er blå og solen står højt på horisonten, eller når vinden rusker og giver skumsprøjt på Vesterhavet, - på alle tider af året vil en ferie i Tversted byde på dejlige oplevelser. 
Tversted er en fredfyldt ferieby med store sommerhusområder på begge sider. Tversted Strand ligger ud til Tannisbugt, og er en af områdets bedste badestrande.

Udvalgte sommerhuse i Tversted

Sommerhuse i det natur skønne område i Tversted

Tag på havkajak ved Tversted og oplev den smukke kyst ude fra.

I Tversted oplever man ægte feriestemning, omgivet af smuk natur. Tversted området er også kendt for sine mange kunsthåndværkere, - besøg dem i deres værksteder/ gallerier og køb smukke genstande med hjem fra ferien. Tversted Klitplantage med Tverstedsøerne er Nordjyllands ældste anlagte klitplantage og et yndet udflugtsmål. I klitplantagen er der udsigtstårne, naturlegeplads, madpakkehus, bålplads og mulighed for at overnatte i shelters. Hunde er velkomne i hele skoven i snor, og uden snor i den indhegnede hundeskov.

Kanofart på Uggerby Å er sjovt for hele familien. Tag på havkajak ved Tversted og oplev den smukke kyst ude fra. Følg de mange cykelruter langs kysten eller ind over land og opdag området på skøn aktiv måde. Med Find Vej ruterne kan alle i familien være med på en løbetur, mens klitplantagerne udforskes. Efteråret er også en god årstid til at gå på ravjagt. Det er allerbedst at finde rav efter en god storm, hvor havet har skyllet bunker af tang, små pinde m.v. op, hvor ravet gerne ”gemmer” sig.

Aktiviteter, natur og gastronomi
 
 
 
Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld