Søg  

Kjul sommerhusområde er en lille naturskøn perle

Kjul sommerhusområde er en lille naturskøn perle med Hirtshals og Lilleheden Klitplantage på den ene side og Uggerby Klitplantage på den anden. Området skråner ned til stranden og vandet, og har kig mod Hirtshals Østhavn. I Kjul ligger sommerhusene med god plads imellem sig, og stranden er blot i gå- eller cykleafstand. Både Lilleheden og Uggerby klitplantager byder på adskillige ruter og stier, og indbyder til vandre-, cykel eller ride ture.

Udvalgte sommerhuse ved Kjul strand

Sommerhuse i det skønne område ved Kjul strand

Oplev den storslåede og unikke natur ved vestkysten.

Kjul Strand får hvert år Det hvide Badevandsflag, som betyder god badevandskvalitet og tillader både hunde og bilkørsel på stranden. Kjul ligger ud til Tannisbugt, og giver børnevenlige badeforhold. Kjul Strand er desuden et yndet udflugtsmål for windsurfere, når vind- og vandforhold har de rette betingelser.

Hold en hyggelig ferie med hele familien og slap af i vores attraktive sommerhusområder. Oplev den storslåede og unikke natur ved vestkysten, gå en tur i klitplantagen eller på stranden og nyd den friske havluft. Spring på cyklen og følg en af de smukke ruter gennem klitplantagerne og langs strandene. Bliv ladet op på ny!

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld