Hirtshals by med alle ferielejlighederne

I Hirtshals smelter by og havn sammen og danner liv og kontraster. Hirtshals Havn er en af Danmarks største, og her er altid aktivitet. Følg livet på havnen fra Vestmolen eller fra Trappen, som forbinder byen og havnen. Med byens rødder i fiskeriet og livet til havs, vil I opleve en særlig autentisk stemning. Sommer eller vinter - på alle tider af året vil en ferie i Hirtshals byde på gode oplevelser. Se nogle af de mest populære sommerhuse herunder.

Udvalgte sommerhuse i Hirtshals by og omegn

Sommerhuse i det skønne område ved Hirtshals

Aktiviteter, natur og gastronomi
 
 
 

Hirtshals er hav, havn og saltet luft

Hirtshals er hav, havn og saltet luft. Med byens rødder i fiskeriet og livet til havs vil I opleve en særlig autentisk stemning. I Hirtshals kan I krydre en afslappende ferie i smukke omgivelser med aktiviteter og attraktioner for hele familien. Her er et særligt fokus på oplevelser med havet og dets beboere, hvor I har mulighed for at komme helt tæt på livet til vands, bland andet i Nordeuropas største akvarium; Nordsøen Oceanarium.

Hirtshals byder på masser af lokale forretninger, hvor I kan få stillet shoppetrangen. Forretningerne er centreret omkring gågaden og Den Grønne Plads i byens centrum. Det er også her, I finder restauranter, caféer og barer, og kan nyde byens hyggelige aftenliv.

Bo i naturskønne omgivelser tæt på Hirtshals

Der er selvfølgelig rig mulighed, for at finde ferielejligheder og sommerhuse i området omkring Hirtshals, men vil du gerne prøve noget andet, kan vi måske friste med en hytteferie i naturskønne omgivelser?

Ikke langt fra Hirtshals finder man Aabo Camping, og her er det muligt at bo i naturskønne omgivelser på en campingplads med alle de faciliteter og aktiviteter, man har brug, samtidig med at man har Hirtshals by tæt på. For nylig åbnede vi op for muligheden for at leje skønne luksushytter ved Aabo Camping, som ligeledes er placeret et stenkast fra stranden, så man samtidig har mulighed for at tage en dukkert, når man har brug for det. Det tager i øvrigt kun et kvarter at køre fra Aabo Camping til centrum af Hirtshals.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld