Hirtshals by

I Hirtshals smelter by og havn sammen og danner liv og kontraster. Hirtshals Havn er en af Danmarks største, og her er altid aktivitet. Følg livet på havnen fra Vestmolen eller fra Trappen, som forbinder byen og havnen. Med byens rødder i fiskeriet og livet til havs, vil I opleve en særlig autentisk stemning. Sommer eller vinter - på alle tider af året vil en ferie i Hirtshals byde på gode oplevelser. 

Hirtshals

Aktiviteter, natur og gastronomi
 
 
 

Hirtshals er hav, havn og saltet luft

Hirtshals er hav, havn og saltet luft. Med byens rødder i fiskeriet og livet til havs vil I opleve en særlig autentisk stemning. I Hirtshals kan I krydre en afslappende ferie i smukke omgivelser med aktiviteter og attraktioner for hele familien. Her er et særligt fokus på oplevelser med havet og dets beboere, hvor I har mulighed for at komme helt tæt på livet til vands, bland andet i Nordeuropas største akvarium; Nordsøen Oceanarium.

Hirtshals byder på masser af lokale forretninger, hvor I kan få stillet shoppetrangen. Forretningerne er centreret omkring gågaden og Den Grønne Plads i byens centrum. Det er også her, I finder restauranter, caféer og barer, og kan nyde byens hyggelige aftenliv.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld