Søg  

Hirtshals som sommerhusområde

Naturen ved Hirtshals indbyder både til aktiv ferie og til rolige stunder og er et fantastisk sommerhusområde. De mange kilometer hvide sandstrande ved Hirtshals, fra Tornby Strand til Tversted, er børnevenlige, og det nye hvide badevandsflag tillader både hunde og bilkørsel på strandene. Strandene bliver flittigt brugt året rundt til forskellige aktiviteter: drageflyvning, strandfiskeri, havkajak, ravjagt, lange rekreative gåture og meget mere. I Hirtshals finder du også det spændende Nordsøen Oceanarium.

Udvalgte sommerhuse i Hirtshals området
Sommerhuse i det naturskønne område ved Hirtshals

På begge sider af Hirtshals er der store klitplantager, så langt øjet rækker. Her findes afmærkede ruter af forskellige længder, men også masser af små stier, hvor du selv kan gå på opdagelse i skovene. En vandretur i skovene er en vandretur i den særprægede natur, som istiden har skabt. I både øst- og sydgående retninger, er der anlagt nationale cykelstier, som går direkte gennem henholdsvis Tornby Klitplantage og Lilleheden/Uggerby Klitplantage.

I Hirtshals smelter by og havn sammen 

Hirtshals rummer historien om dansk fiskeri, og byens havn er Danmarks største. Benyt jer af muligheden for at nyde friskfangede fisk, oplev den livlige atmosfære og det charmerende byliv der begynder helt nede ved havnefronten.  

Øst for byen ligger Kjul, omgivet af klitplantager og indbyder til vandre-, cykel- eller rideture. Fortsæt østpå og I finder Tversted - en fredfyldt ferieby med store sommerhusområder og en de bedste badestrande. Syd for Hirtshals ligger Tornby Strand, som med sine sommerhus, sit hvide sand og klitterne beklædt med marehalm føles som indbegrebet af Danmark. Læs mere om sommerhusområderne i og ved Hirthals. 

Aktiviteter, natur og gastronomi
 
 
 

Hirtshals har mange restauranter, og de spænder lige fra hyggelige spisesteder til restauranter med gastronomi i særklasse. I skal selvfølgelig besøge Nordsøen Oceanarium, men besøg også byens smukke vartegn Hirtshals Fyr på toppen af Stenbjerg. Er I til aktiv ferie, kan I tage en vandretur på Nordsøstien, der strækker sig igennem byen eller cykle på en af byens Panoramaruter. Læs mere om hvad Hirtshals tilbyder dig og din familie. 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld