Jerup strand med dejlige strande og mange sommerhuse

Jerup er en skøn lille stationsby, som ligger ud til Aalbæk bugt og ca. 12 km nordvest for Frederikshavn. Jerup strand er et skønt feriested med sine dejlige strande og mange sommerhuse. Vores sommerhuse i Jerup ligger også tæt på strand og midt i en skøn natur. Strandene ved Aalbæk bugt er kendte for at være Danmarks vel nok mest børnevenlige - med klitter, bred sandstrand og lavt vand.

I Jerup er du midt i naturen, langt fra det hele og alligevel tæt på bymiljøet i både Skagen og Frederikshavn. Der er cykelsti og lokaltog fra Jerup til begge byer.


Udvalgte sommerhuse ved Jerup strand

Sommerhuse i det skønne naturområde ved Jerup strand

Omkring Jerup findes en helt unik natur.

Omkring Jerup findes en helt unik natur og området rummer landets største areal med landskabstypen rimmer og dobber, som er levn fra tidligere lavvandede strandområder. Direkte syd for Jerup ligger det fredede naturområde Tolshave, hvor Danmarks største bestand af den truede sommerfugleart hedepletvinge lever. Området er også rigt på andre dagsommerfulge, der er registreret omkring 40 arter. 

Her i Jerup er du midt i naturen, langt fra det hele og alligevel tæt på bymiljøet i både Skagen og Frederikshavn. Der går lokaltog fra Jerup til begge byer. Lidt sydøst for Jerup ligger Frederikshavn – havnebyen med en af Danmarks længste gågader. Langs med gågaden, og i sidegaderne, finder du mange forskellige slags butikker, hyggelige caféer og et rigt udvalg af gode restauranter. Børn keder sig heller ikke i Frederikshavn – blandt alle alternativer kan man f.eks. vælge det store indendørs legeland ”Fun House”, det caribiske vandland ”The Reef” eller den eksotiske palmestrand. Fra Frederikshavn er der mulighed for at tage på hyggelige dagsture med færgerne til Göteborg, Oslo og Læsø, eller postbåden til den lille øgruppe Hirsholmene. Cirka 25 kilometer nord for Jerup ligger Skagen. Idylliske Skagen har i århundreder tiltrukket gæster fra nær og fjern, og er et fuldendt miks af natur, kultur og seværdigheder. Gode spisesteder, hyggelige caféer, unikke kunstmuseer – og naturligvis Grenen, Danmarks nordspids, hvor Skagerrak og Kattegat mødes i et brus af hav og lys.

Aktiviteter, natur og gastronomi
 
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld