Søg  

Skagen har mange skønne ferielejligheder

Skagen har mange skønne ferielejligheder. Har I lyst til at bo flere sammen, tæt på hinanden, men i hver sin lejlighed eller er I blot til lidt mere byliv. Så har vi her på siden udvalgt ferielejligheder for jer, så I nemt får et overblik og finder lige den lejlighed der passer til jeres ferie.

Ferielejligheder i Skagen området

Ferielejligheder beliggende i området ved Skagen

Der er mange fine ferielejligheder beliggende i området ved Skagen. Der er i midtbyen af Skagen, hvor vi udlejer en del lejligheder og på det skønne Krøyers Holiday Apartments i Gl. Skagen, hvor der er fælles pool og wellness. Et andet fint sted vi udlejer ferielejligheder er på Skagen Strand der kan tilbyde masser af forskellige aktiviteter til den mere aktive feriegæst. Uden for Skagen i den skønne natur, lejer vi ferielejlighederne ud i Skiveren, nærmere bestem på Niels Skiverens Gård, tæt ved havet og Tversted plantage med den skønne brede strand og skoven lige ud til vandet. 

Ferielejligheder i Skagen området

Rigtig lækkert lejlighedskompleks  i Gl. Skagen, med store sydvest vendt terrasser med udsigt til "Troldeskoven" med kig til Sømærket i gl. Skagen. Lejlighederne er flotte og moderne med trægulve, og en klassisk og særdeles hyggelig indretning. Det velindrettede åbne køkken, som er kombineret med spiseplads og opholdsstue, er udstyret med opvaskemaskine, komfur og kogeplader. I området findes der legeplads, fodbold- og petanguebane. Beliggende kun få hundred meter til Vesterhavet og Højen. Smukt placeret midt mellem skov og klitter. Naturen omkring er er meget særpræget og smuk. Et godt sted for familier og par, det ideelle sted for gå-/vandre-/løbe- og cykelture. Bebyggelsen er ferielejlighedskomplekset Højengran, opført i 2007. Der er ikke langt til Skagen centrum, hvor du finder gode muligheder for restaurant besøg og shopping, eller et besøg på Skagen museum. 

Husnummer:  020420, 020422, 020426

Pragtfuld stort lejligheds kompleks på historiske Niels Skiverens Gaard, kun få hundrede meter fra Vesterhavet. Fra lejlighederne er der udsigt til den storslåede natur i Skiveren, med terrasser både på nord- og sydsiden af gården. Trådløst internet. Gode parkeringsforhold. Nordsøen Oceanarium i Hirtshals ligger kun 30 min. kørsel fra Niels Skiverens Gård. Skagen ligger kun 25 min. kørsel fra Skiveren. Det er muligt at benytte de mange faciliteter på Skiveren Camping: Minigolf, Wellness, Swimmingpool, etc. Tilhørende er der 20.000 kvm. naturgrund, som frit kan benyttes til sport, leg og sætte drager op. Greenfee rabat til Hirtshals og Sindal golfklub inkluderet i lejen, bestil venligst ved booking. Slutrengøring kan tilkøbes.

Husnummer: 022108, 022111, 022113, 022114, 022115.

Super flotte kvalitets lejligheder i det nye boligkompleks Drachmanns Gaard. Lige i hjertet af Skagen med udsigt over byen og havnen. Beliggende kun få meter fra det kendte havnemiljø, der hver sommer kaster en helt speciel sommerstemning over byen. Flotte og stilfuldt indrettede, med moderne møbler, smukke lejligheder til byferie. I gåafstand til det hele; strande, byen og havnen, der fyldes i sommerugerne livemusik og sommerstemning. I parkeringskælderen er der reserveret én parkeringsplads til hver lejlighed. Der er elevator til og fra lejligheden ned i kælderen. Til faciliteterne i lejligheden hører vaskemaskine og tørretumbler. Endvidere er der gratis WIFI og kabel TV med danske, svenske, norske, samt tyske kanaler. Dejlig altan/terasse med udsigt over byen og lystbådehavnen. Tæt på restauranter, caféer og indkøb, samt gågaden med gode muligheder for shopping, samt museer og seværdigheder. Fast forbrugstillæg for el, vand og varme pr. dag. Der opkræves depositum. Obligatorisk slutrengøring.

Husnummer: 020122, 020123, 020124, 020125

Skagen Strand Ferieboligerne er inspireret af Skagens kendte arkitektur og opført i de bedste naturmaterialer med lyse, rummelige forhold for både børn og voksne. Så blæser det lidt på Hulsig strand ved østkysten, så tag turen til vestkysten - nærmere Kandestederne eller Skiveren. Der er kun 6 km fra øst til vestkysten. Der er reception og restaurant til ferieboligerne. Boligerne er udstyret med alt, der kan gøre jeres ophold bekvemt. Adgang til lækker indendørs poolområde og masser af aktivitetsmuligheder. Alle huse er på 72 kvm fordelt på halvanden etage. Alle boliger har desuden egen sydvendt terrasse, fuldt udstyret med havemøbler. Der tilbydes mange gratis aktiviteter, stor idrætshal som kan rumme op til 300 personer. 

 Husnummer: 020720, 020721, 020722, 020723

Disse huse befinder sig i det attraktive område ved Skagen Nordstrand, med det specielle lys over Skagen. Hvert hus er meget smukt og stilfuldt indrettet, med fokus på kvalitet. Beliggenhed af huset er ganske unik med fantastisk kig til både hav og by fra 2. sal. Kombineret stue/køkken på 2. sal, 2 soveværelser med dobbeltseng, 2 soveværelser med enkelt senge, 2 badeværelser.

Husnummer: 020444, 020445, 020446, 020447 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld