Rideture i frodig natur og i et fantastisk landskab

Toppen af Danmark byder på mange gode muligheder for ridning i din ferie. Her kan du opleve rideture i frodig natur og i et fantastisk landskab. Om det er på stranden, på veje og stier i klitplantage eller offentlige veje, mulighederne er mange. Du kan enten vælge en hel rideferie eller en enkelt dags rideoplevelser. En rideferie i Toppen af Danmark giver masser af frisk luft, unikke naturoplevelser og hygge for hele familien. I Toppen af Danmark kan du flere steder finde hesteudlejere, hvor du kan leje en hest på timebasis eller tage med på en guidet tur på hesteryg.

Sommerhus velegnet til en ferie med rideture

Ridning - en ferie på hesteryg

Med de mange tilbud om ridning er Toppen af Danmark et oplagt sted at holde rideferie eller at tage på ridetur. Du kan enten have din egen hest med samt eller leje en hest samt udstyr i nogle timer. Herudover kan du også vælge at tage på halvdags-, heldags- eller flerdagsudflugter med guide. For de mindre børn er der mange steder ponyridning med mulighed for trækture på hesteryg.

Ridecentre

Langagergaard - Hesteudlejning
Skal du/I have en sjov og hyggelig oplevelse, så er her en mulighed.
Langagergaard ligger 13 km syd for Skagen i Kandestederne, tæt på Vesterhavet, klit, hede og plantage. De tilbyder ture på islandske heste, med turguide i plantage og ved strand.
Den islandske hest er fantastisk velegnet til nybegyndere og øvede, såvel børn som voksne.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld