Søg  

Lystfiskeri hos Toppen af Danmark

Lystfiskeri hos Toppen af Danmark er et sandt eldorado for lystfiskere. Du kan vælge mellem at fiske i søer, åer, bække og hav. Her kan du fange havørred, bækørred, regnbueørred, torsk, gedde, makrel, skrubbe og mange andre fisk – afhængig af sæson og fiskevand. 

Sommerhuse velegnet til en ferie med lystfiskeri

Spændende muligheder for lystfiskere

Der kan fiskes i mange åer, fra kysten eller turbåde samt i flere put & take søer. Man kan også fiske fra molerne ved havnene men hold øje med skiltning om fiskeri er tilladt. Alle lystfiskere mellem 18 og 65 år skal have fisketegn – det kan købes på de lokale turistkontorer. Læs mere om lystfiskeri i Nordjylland og find dit næste favoritsted.

Lystfiskeri

Sea Service Express 
Havfiskeri, fiskeri, dagsture, 2-dags ture og ferieophold i Hirtshals. M/S Sea Hawk er en katamaranbåd, der er kendt for sin høje hastighed på havet på +25 knob og personalets store erfaring, professionalisme og gæstfrihed. Velkommen på M/S Sea Hawk!  

M/S Michael Frank
Tilbyder lystfiskerture på en ægte trækutter. Her vil du opleve stemningen og atmosfæren fra dengang, trækutterne dominerede de danske fiskerihavne.

Put & Take søer i Nordjylland
Når du holder ferie i Toppen af Danmark, er der masser af muligheder for at komme på en lystfiskertur. Hvis du har glemt dit lystfiskergrej, kan du også sagtens købe nyt i området.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld