Søg  

Lystfiskeri

Toppen af Danmark er et sandt eldorado for lystfiskere. Du kan vælge mellem at fiske i søer, åer, bække og hav.
Her kan du fange havørred, bækørred, regnbueørred, torsk, gedde, makrel, skrubbe og mange andre fisk – afhængig af sæson og fiskevand. 

 

Sommerhuse velegnet til en ferie med lystfiskeri

Spændende muligheder for lystfiskere

Der kan fiskes i mange åer, fra kysten eller turbåde samt i flere put & take søer. Man kan også fiske fra molerne ved havnene men hold øje med skiltning om fiskeri er tilladt. Alle lystfiskere mellem 18 og 65 år skal have fisketegn – det kan købes på de lokale turistkontorer. Læs mere om Lystfiskeri i Toppen af Danmark.

Lystfiskeri

Sea Service Express 
Havfiskeri, fiskeri, dagsture, 2-dags ture og ferieophold i Hirtshals. M/S Sea Hawk er en katamaranbåd, der er kendt for sin høje hastighed på havet på +25 knob og personalets store erfaring, professionalisme og gæstfrihed. Velkommen på M/S Sea Hawk!  

M/S Michael Frank
Tilbyder lystfiskerture på en ægte trækutter. Her vil du opleve stemningen og atmosfæren fra dengang, trækutterne dominerede de danske fiskerihavne.

Put & Take søer i Nordjylland
Når du holder ferie i Toppen af Danmark, er der masser af muligheder for at komme på en lystfiskertur. Hvis du har glemt dit lystfiskergrej, kan du også sagtens købe nyt i området. Eller find mere om Fiskevande og Tips til lystfiskeri i Toppen af Danmark.

Lystfiskeri på molen i Løkken året rundt.  Efter renoveringen i 2015 er der blevet lavet flere faciliteter til lystfiskere - med mere plads, også til kørestole. Derudover er der vandhaner til at skylle fiskene og gelænder med holder til fiskestangen. På molen kan man fange fiskearter såsom rødspætter, torsk, makrel, hornfisk, ål, isinger og skrubber. Løkken Mole er en læmole, der er særdeles velegnet til fiskeri. Fiskerne trækker deres både op i læ fra molen, som er ca. 200 m lang.

Find mere inspiration til ferien her: Aktiviteter 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld