Søg  

I toppen af Danmark er du garanteret fantastiske badestrande

I Toppen af Danmark er du garanteret fantastiske badestrande under din ferie. Badeferie i Nordjylland er et perfekt område. Det vrimler med dejlige sandstrande langs kysterne heroppe på toppen, og de mest børnevenlige finder du ved den rolige østkyst, hvor vandet er lavt og bølgerne blide. Den lidt vildere vestkyst er perfekt for vandlege og surfing – her er bølgerne højere og vandet bliver hurtigt dybere. De fleste af vores ferieboliger ligger ved kysten, og vi har mange sommerhuse tæt på stranden.

Sommerhuse velegnet til badeferien

 

Strandene ligger som perler på en snor

Her finder du badestrande så langt øjet rækker – strande med fint sand, bølger, god plads og skøn natur. Sandstrandene i Nordjylland er populære og de er ofte afskærmet af klitter med marehalm, som er ideelle til solbadning, da man nemt kan finde en hyggelig plads med læ.

De mange kilometer hvide sandstrande ved Hirtshals er børnevenlige, og det nye hvide badevandsflag tillader både hunde og bilkørsel på strandene. Strandene ved Hirtshals bliver flittigt brugt året rundt til forskellige aktiviteter: drageflyvning, strandfiskeri, havkajak, ravjagt, lange rekreative gåture og meget mere.

Skagen er lig med badeferie og sandstrande. Her på Danmarks nordspids Skagen er der ikke langt fra vest- til østkyst. Den rolige østkyst byder på børnevenlige strande, og den lidt vildere vestkyst er perfekt til vandlege eller surfing. Alle strande i og omkring Skagen har Blåt Flag.

I Frederikshavn-området mod nord strækker de hvide sandstrande sig så langt øjet rækker og her finder du den hyggelige og meget velbesøgte Palmestrand.

Badeferie i Sæby-området hører til noget af det ypperste. Områderne omkring Lyngså og Voerså er nogle af de mest populære feriesteder for børnefamilier på grund af den fine, børnevenlige sandstrande. Her finder du også attraktive feriehuse, der ligger på naturgrunde i klit og plantage. Stranden nord for Sæby er meget populær ikke mindst for børnefamilier. Her kan børnene pjaske i vandkanten, bygge sandslotte og finde spændende strandskaller, konkylier og måske endda rav.

 
 
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld