Søg  

Badeferie

I Toppen af Danmark er du garanteret fantastiske badestrande under din ferie. Det vrimler med dejlige sandstrande langs kysterne heroppe på toppen, og de mest børnevenlige finder du ved den rolige østkyst, hvor vandet er lavt og bølgerne blide. Den lidt vildere vestkyst er perfekt for vandlege og surfing – her er bølgerne højere og vandet bliver hurtigt dybere.

Sommerhuse velegnet til badeferien

Strandene ligger som perler på en snor

Her er badestrande så langt øjet rækker – brede sandstrande mellem bølgende klitter og det blå hav.Sandstrandene i Nordjylland er populære og oftest afskærmet af klitter med marehalm, hvor man kan finde en hyggelig og ugenert plads med læ for solbadning. Der er intet så skønt som en dejlig bred børnevenlig sandstrand.

Toppen af Danmarks strande

Løkken har en af Nordeuropas bedste badestrande. Om sommeren står de hvide badehuse som perler på en snor på stranden ved Løkken. Den hvide by på stranden er et af Løkkens vartegn.

I og omkring Lønstrup findes kilometerlange sandstrande omkranset af indlandsklitterne og klinterne. Fra Lønstrup er der direkte nedgang til stranden, som er bilfri. Der er plads til at boltre sig og tage en dukkert i det brusende Vesterhav og samtidig have byens spisesteder og butikker helt tæt på.

De mange kilometer hvide sandstrande ved Hirtshals er børnevenlige, og det nye hvide badevandsflag tillader både hunde og bilkørsel på strandene. Strandene bliver flittigt brugt året rundt til forskellige aktiviteter: drageflyvning, strandfiskeri, havkajak, ravjagt, lange rekreative gåture og meget mere.

Skagen er lig med Badeferie og sandstrande. Her på Danmarks nordspids Skagen er det ikke langt fra vest- til østkyst. Den rolige østkyst byder på børnevenlige strande, og den lidt vildere vestkyst er perfekt for vandlege eller surfing. Alle strande i og omkring Skagen har Blåt Flag.

I Frederikshavn området mod nord strækker de hvide sandstrande sig, så langt øjet rækker, og i den nordlige del af Frederikshavns centrum ligger den eksotiske Palmestrand.

De dejlige badestrande i Sæby området hører til Danmarks bedste. Området omkring Lyngså og Voerså er et af de populæreste feriesteder for børnefamilier på grund af den fine, børnevenlige sandstrand og de attraktive feriehuse, der ligger på naturgrunde i klit og plantage. Stranden nord for Sæby er meget populær, ikke mindst for børnefamilier. Her kan børnene pjaske i vandkanten, bygge sandslotte og finde spændende strandskaller og konkylier - måske endda rav.

 

Find mere inspiration til ferien her: Aktiviteter 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld