Søg  

For børn

Af oplevelser til børn, er der i Toppen af Danmark et fantastisk udbud af oplevelser til ferien, Nordsøen Oceanarium ved Hirtshals. I Tversted ligger Ørnereservatet Eagle World, hvor der er mulighed for at opleve imponerende ørneshows. Fårup Sommerland i Blokhus, der vel næsten ikke behøver en præsentation, et hvert barn som er vild med aktion og sjov, kender til familie parken. Dyreparker og legelande er altid hyggelige for hele familien, her kan nævnes Farm Fun ved Ålbæk, Family Farm Fun Park ved Løkken, Fun Park ved Hirtshals, Fun House i Frederikshavn et indendørs legeland og action for børn.

Udvalgte sommerhuse velegnet for børnefamilier

"Hvad skal vi lave - katten op at stave.."

Af oplevelser til børn, er der i Toppen af Danmark et fantastik udbud af oplevelser til ferien, Nordsøen Oceanarium ved Hirtshals, I Tversted ligger Ørnereservatet Eagle World, hvor der er mulighed for at opleve imponerende ørneshows. Fårup Sommerland i Blokhus, der vel næsten ikke behøver en præsentation, et hvert barn som er vild med aktion og sjov, kender til familie parken. Dyreparker og legelande er altid hyggelige for hele familien, her kan nævnes Farm Fun ved Ålbæk, Family Farm Fun Park ved Løkken, Fun Park ved Hirtshals, Fun House i Frederikshavn et indendørs legeland og action for børn. Se alle de fine oplevelser for børn vi kan byde på i Toppen af Danmark.

For børn

Tag familien med på eventyr! Kom under overfladen og træd ind i en verden fuld af lærerige og spændende oplevelser. Mød forunderlige klumpfisk, se de legesyge sæler og udforsk stimevis af havdyr. Nordsøen Oceanarium byder på gode familieoplevelser for store og små. Nordsøen Oceanarium

Farm Fun ligger midt imellem Skagen og Frederikshavn. På et kæmpe naturskønt område med skov og marker finder du mere end 500 dyr og fugle, hvoraf mange må kæles for. Mor dig med med hoppepuder, boldbaner, gynger, stort halmhus med svævebane, hængebro, fiskekutter m.m.

 

Ørnereservatet åbner porten til rovfuglenes fascinerende verden. Oplev havørnen med sit enorme vingefang, kongeørnen som er himmelrummets ubestridte storvildtsjæger samt vandrefalken og jagtfalken med deres uforlignelige flyvekunst og jagtteknik. Overvær på tætteste hold verdens største ørne blive fodret og udfolde sig frit over toppen af Danmark.

Fårup SommerlandTæt på stranden og alligevel helt ude i skoven finder du forlystelsesparken Fårup Sommerland. Fårup er i 2015 kåret til den 2. bedste forlystelsespark i Europa - og er en af Danmarks største turistattraktioner med masser af vilde, sjove og vandvittige våde aktiviteter for hele familien.

Mere for børn

Family Farm Fun Park - Lige midt mellem Lønstrup og Løkken. Oplevelsespark for hele familien! Masser af klappe- og kæledyr. En perfekt ramme for en familieudflugt, men også meget velegnet til forskellige slags gruppe-udflugter, for eksempel børnefødselsdag, familiekomsammen, firmaudflugter og lignende.

North Shore Surfe Lær om brugen af Vesterhavet og kom på nye oplevelser med en kultur der holder af naturens rå elementer. 

SURF COURSES, STAND UP PADDLE (SUP) COURSES, OUTDOOR WELLNESS WITH OCEAN VIEW og meget mere...

Både i Bolcheriet® - SKAGEN og Bolcheriet® i Løkken vil du kunne få en oplevelse af de søde, kom og prøv de bedste bolcher. Hos Bolcheriet har du både mulighed for at se bolcherne blive lavet, få smagsprøver og købe en pose (eller flere) af de lækre bolcher med hjem.

Action House har Danmarks 3. største gokartbane på 437 m. med plads til op til 16 gokarts ad gangen. Du kan også prøve bowling, paintball, morskabs-automater, lasergame eller benytte internetcaféen. Desuden stort legeland. Spis i restaurant/café og nyd en drink i baren. Oplev Diskotek New Yorks store koncertprogram om sommeren. 

Find mere inspiration til de forskellige attraktioner

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld