Sommerhus i Skagen i uge 30

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Skagen uge 30

Uge 30 er en populær uge at afholde sin sommerferie i, og hvorfor ikke tilbringe ferien i et dejligt sommerhus i Skagen. Ved at leje et sommerhus i Skagen er du nemlig garanteret en dejlige ferie på toppen af Danmark. Her kan du nyde den smukke natur, besøge de fine strande, nyde den lokale mad og ikke mindst tage på kulturel sightseeing i Danmarks nordligste by. 

Et sommerhus til dine behov

I Skagen og områderne omkring finder du masser af dejlige sommerhuse. Derfor kan du med sikkerhed finde lige præcis det sommerhus, der passer til din ferie og dine behov. Uanset om der er tale om en romantisk ferie for to eller den helt store familieferie med både børn, voksne og bedsteforældre, kan I finde det rette sommerhus hos os. Foretrækker du lidt luksus på ferien, kan du eksempelvis vælge et sommerhus med spa eller pool. Er formålet med turen til Skagen at nyde den smukke natur, vil et sommerhus med havudsigt helt sikkert gøre underværker for ferien.

Mulighederne er mange, så det gælder bare om at finde det helt rigtig sommerhus til din ferie i uge 30!

Ledige sommerhuse i Skagen i uge 30
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Fantastiske oplevelser i Skagen

Selvom Skagen langt fra er en af landet største byer, har den rigtig meget at byde på, når det kommer til kultur, natur, attraktioner og aktiviteter. Eksempelvis kan du besøge en af de mange fantastiske strande omkring Skagen. Tæt på Skagen midtby finder du blandt andet Sønderstranden. En skøn strand med roligt vand og mulighed for at ligge i læ for vinden, hvis det skulle ske at blæse op.

En anden strand I kan besøge, er Grenen. Her er det dog ikke tilladt at bade grundet de voldsomme strømforhold. Dette bør dog ikke stoppe jer fra at lægge vejen forbi Grenen. Her kan I nemlig opleve et vaskeægte naturfænomen, når havene Skagerrak og Kattegat buldrer sammen – en oplevelse man ikke vil gå glip af.

Er I mere til kulturelle oplevelser, er der også mulighed for dette i Skagen. Her kan I besøge Skagens Museum, hvor I kan opleve de historiske kunstværker af de kendte Skagensmalere. Som en anden del af Skagens Museum er det også muligt at besøge familien Ancher og Holger Drachmanns hus. Her er I også garanteret kulturelle og ikke mindst historiske oplevelser, når I bevæger jer rundt i gemakkerne hos nogle af Danmarks mest kendte kunstnere.

Ønsker man en mere aktiv ferie, er Skagen og Nordjylland også en oplagt destination. Den smukke natur i og omkring Skagen gør nemlig området oplagt til vandre- og cykelture. Efter en aktiv dag i naturen kan i med fordel slutte af på et af Skagens mange lokale spisesteder. Læg eksempelvis vejen forbi Skagens Fiskerestaurant ved havnen eller Jakobs Café placeret midt i Skagen.