Søg  
SØG SOMMERHUS

Sommerhuse i hyggelige Sæby

Sæby er et hyggeligt sommerhusområde og et populært lille ferieparadis. Her finder du afslapning i fredfyldt natur eller i Sæby midtby, fantastiske strande, gode restauranter og et hjemsøgt slot! Mange af vores gæster kommer igen år efter år, og ofte vælger de det samme feriehus. Her kan man slappe af ved feriehuset eller på stranden, gå på opdagelse i Sæbys gamle bydel og hyggelige havnemiljø eller holde aktiv ferie - mulighederne er mange. De fleste af vores sommerhuse i og omkring Sæby ligger i nærheden af områdets børnevenlige strande, men vi tilbyder også ferieboliger i Sæbys idylliske midtby.

Udvalgte sommerhuse i Sæby området

 

Oplevelser og aktiviteter i Sæby

Går sommerhusferien til Sæby, er der mange oplevelser i vente. Fra Sæby er der ikke langt til Nordjyllands mange spændende aktiviteter og attraktioner, som rammer plet hos både børn og voksne. Få det store overblik og planlæg din ferie i Sæby.

 

Sæby er et hyggelig sommerhusområde

Du finder lidt af det hele i Sæby. Børnevenlige strande, landlig natur, brummende byliv og hyggelig havnestemning skaber rammerne om et af Nordjyllands dejligste ferieområder.

 

Sommerdagene i Sæby får deres helt egen stemningsfulde afslutning

Området ved Sæby rummer lidt af det hele - by, strand og landlig natur. De fine, børnevenlige sandstrande ved Lyngså og Voerså strande er populære feriesteder blandt børnefamilier, og Sulbæk strand ligger bekvemt lige nord for Sæby by.

Sommerhusene ved Sæby har fordel af at ligge i et af Danmarks smukkeste områder. Byen er ren købstadsidyl med kunsthåndværkere, restauranter, strandpromenade og museer, og lige uden for byen ligger golfbanen og de skønne skove. Her finder I både de charmerende træsommerhuse med brændeovn og byhuse i helårs-look.

I Sæby må man ikke gå glip af den hyggelige stemning på havnen. Her ved marinaen kan man slå sig ned ved et cafébord, eller nyde et lækkert måltid i en af de gode restauranter. Sommerdagene får deres helt egen stemningsfulde afslutning, når hornblæseren på havnen kl. 21 spiller solen ned med retræten og en enkelt sommerhymne.

Løber tænderne i vand ved tanken om lækre retter med fisk og skaldyr, så læg vejen forbi en af Sæbys restauranter. Er du mere til traditionel dansk mad i hyggelige omgivelser, går du heller ikke forgæves. Sæby ligger med kort afstand til Nordjyllands mange muligheder for aktiv ferie - fx golf, ridning eller bare skønne vandreture langs stranden. Samtidig er byder området på attraktioner, der vil interessere både børn og voksne.

 
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld