Søg  
SØG SOMMERHUS

Sommerhus i Sæby

Sæby er et hyggeligt sommerhusområde og et populært lille ferieparadis. Her finder du afslapning i fredfyldt natur eller i Sæby midtby, fantastiske strande, gode restauranter og et hjemsøgt slot! Mange af vores gæster kommer igen år efter år, og ofte vælger de det samme feriehus. Her kan man slappe af ved feriehuset eller på stranden, gå på opdagelse i Sæbys gamle bydel og hyggelige havnemiljø eller holde aktiv ferie - mulighederne er mange. De fleste af vores sommerhuse i og omkring Sæby ligger i nærheden af områdets børnevenlige strande, men vi tilbyder også ferieboliger i Sæbys idylliske midtby.

Udvalgte sommerhuse i Sæby området

 

Oplevelser og aktiviteter i Sæby

Går ferien til Sæby, er der mange oplevelser i vente. Fra Sæby er der ikke langt til Nordjyllands mange spændende aktiviteter og attraktioner, som rammer plet hos både børn og voksne. Få det store overblik og planlæg din ferie i Sæby.

Lystfiskeri i Sæby

Sæby er et rent skatkammer for alle lystfiskere. Naturen er smuk at være i, og ved strandene er det især godt at fiske efter skrubber, havørred og hornfisk. Der er også søer og smukke åer, der indeholder havørred, bækørred, laks og gedder. Det er altså et slaraffenland for alle, der gerne vil give sig i kast med at fange aftensmaden selv. Uanset om du er inkarneret fisker, eller du giver dig i kast med faget for første gang, så er Sæby det oplagte sted at sætte fluen på krogen og svinge fiskestangen. Du kan se de gode fiskesteder og læse om regler for lystfiskeri i naturen lige her! Vær ekstra opmærksom på fredningstider, mindstemål og lokale regler for fiskeri - vi skal passe på vores fælles natur og de smukke dyr, der lever i den. 

Kystmuseet Sæby

I Kystmuseet Sæby kommer historien til live i samspil mellem udstilling og besøgende. Museet er en tur igennem middelalderens Sæby, og giver en idé om, hvordan det var at gå i skole, fiske rav og hvorfor byen ser ud, som den gør i dag. Børnene kan klæde sig ud og lege ridder eller prinsesse for en dag. Det er en sjov måde at lære historien at kende, og det er en god måde at tale om, hvordan historien og tidens tand sætter sit præg på udviklingen i en by. I kan gå en tur i byen efterfølgende og forestille jer, hvordan det var at gå rundt i Sæby for mange mange år siden. 

Sæby Svømmebad

Sæby er det perfekte sted at holde ferie med børn. Der findes et væld af aktiviteter, der kan underholde alle aldre af familien. Havet og stranden er ultimativt den største attraktion, når ferien går til det lyse nord i Danmark, men vejret kan risikere at vise sig fra sin mindre flatterende side. Hvis dette sker, så er det dejligt at vide, at der stadig er mulighed for at rocke badedragten - i fx. Sæby Svømmebad. Her kan I få en hyggelig dag væk fra vind og regn. De mindste kan hygge sig i et babybassin, hoppe på vipper og drøne ned af vandrutsjebanen. De ældre i familien kan få noget velfortjent afslapning i wellness afdelingen, der blandt andet byder på sauna, spabade og lækre wellnessbehandlinger.  Svømmebadet er også udstyret med et fitnesscenter, så der er ikke nogen undskyldning for ikke at få den daglige motion - selv på ferien og selv i dårligt vejr. 

 

Sæby er et hyggelig sommerhusområde

Området ved Sæby rummer lidt af det hele - by, strand og landlig natur. De fine, børnevenlige sandstrande ved Lyngså og Voerså strande er populære feriesteder blandt børnefamilier, og Sulbæk strand ligger bekvemt lige nord for Sæby by.

Ferie i Sæby

Sommerhusene ved Sæby har fordel af at ligge i et af Danmarks smukkeste områder. Byen er ren købstadsidyl med kunsthåndværkere, restauranter, strandpromenade og museer, og lige uden for byen ligger golfbanen og de skønne skove. Her finder I både de charmerende træsommerhuse med brændeovn og byhuse i helårs-look.

I Sæby By må man ikke gå glip af den hyggelige stemning på havnen. Her ved marinaen kan man slå sig ned ved et cafébord eller nyde et lækkert måltid i en af de gode restauranter. Sommerdagene får deres helt egen stemningsfulde afslutning, når hornblæseren på havnen kl. 21 spiller solen ned med retræten og en enkelt sommerhymne. Løber tænderne i vand ved tanken om lækre retter med fisk og skaldyr så læg vejen forbi en af Sæbys restauranter. Er du mere til traditionel dansk mad i hyggelige omgivelser, går du heller ikke forgæves.

Sæby ligger med kort afstand til Nordjyllands mange muligheder for aktiv ferie - fx golf, ridning eller bare skønne vandreture langs stranden. Samtidig er byder området på attraktioner, der vil interessere både børn og voksne.

Områderne ved Sæby

Lyngsaa og Voerså er nogle af de mest populære områder ved Sæby for børnefamilier. Strandene er meget børnevenlige, og samtidig er naturen så smuk, at det kan tage pusten fra selv den mest hårde negl. Områderne ligger ud til Kattegat, og vandet er derfor ikke lige så vildt og iltert, som det kan være på det vestlige kyst. Sommerhusområderne er populære og meget eftertragtet, dels på grund af strandene, men også fordi, feriehusene ligger smukt placeret på naturgrunde mellem klitter, lyng og marehalm. Lyngsaa ligger ikke andet end 10 km fra Sæby, og det er derfor oplagt at tage en smuttur til det naturskønne område, når I alligevel holder ferie i sæby. 

Kigger I i stedet vest ind i landet, kan I komme til Hørby, der er indbefattet af landlig idyl. Dette ferieområde ligger ikke andet end 10 km vest for Sæby, men området er karakteriseret ved at ligge inde i landet. Det er nemt at komme fra A til B og i stedet for at opholde sig ved stranden, så er der her mulighed for at komme til sø og å, og fx fiske. Der er nogle smukke vandreture i området, og hvis I er til cykling, så kan I give jer i kast med et MTB spor. 

Sulbæk Strand ligger lidt nord for Sæby, og allerede når I går over gangbroen i Sæby, kan I gå på strandpromenaden, der strækker sig flere kilometer nord og igennem Sulbæk. Sulbæk Strand er ligesom de andre strande på østkysten meget børnevenlig. Området er et paradis for de golfinteresserede, og der er mange timer med bag'en og køllerne på menuen, når I besøger Sulbæk Strand. Også her er feriehusområderne populære på grund af deres skønhed, og I kan godt glæde jer til at nyde et glas vin på terrassen i de dejlige omgivelser. 

 
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld