Toppen af Danmark
Book din ferie i Nordjylland her
Sommerhuse, ferielejligheder & hytter

Få store besparelser på lækre sommerhuse i Skagen og omegn!

Find den perfekte feriebolig til jeres drømmeferie i Nordjylland. Vi tilbyder flere end 300 sommerhuse i bl.a. Skagen, Gl. Skagen, Ålbæk, Skiveren, Bratten, Sæby og Lyngså. Med mere end 40 års erfaring med udlejning af feriehuse og et stærkt lokalkendskab, yder vi den bedste service.

Book dit Toptilbud allerede i dag!

Sommerhusområder i Nordjylland - Toppen af Danmark

Fra Skiveren i vest til Sæby i øst og Skagen i nord. Hos Toppen af Danmark feriehusudlejning har vi sommerhuse og ferielejligheder i alle Nordjyllands lækreste områder. Vi har samlet en masse inspiration til alle vores områder, så du kan læse lidt nærmer og udvælge din næste feriedestination.

Nu er det endnu nemmere

Vi har tilføjet flere områder til vores søgemuligheder, så du nemt kan navigere rundt imellem de forskellige sommerhusområder. Vælg f.eks. Gl. Skagen og se hvilke charmerende Skagenhuse, der gemmer sig i det område. Du kan også klikke dig vej frem til alle vores huse i Lyngså og komme et skridt nærmere den fantastiske natur i området. Valget er dit - Hvor skal du bo næsten gang ferien går til Nordjylland?

Book et last minute sommerhus!

Lækre ferielejligheder i Skagen

Man behøver ikke at bo i et stort hus for at få en god ferie, der er nemlig også fordele ved at bo i en ferielejlighed. Vælger du denne boform vil du ofte bo mere centralt end med et sommerhus, du har altså direkte adgang til f.eks. gågaden i Skagen. Mange lejligheder har også ekstra service tilknyttet, som kan gøre ferien i Skagen en smule sødere.

Skagen Harbour Apartments
Booker du en af disse luksuslejligheder bor du centralt i Skagen med alt inden for gåafstand. Ferielejlighederne er en del af Skagen Harbour Hotel, og der er derfor mulighed for at tilkøbe morgenmadsbuffet.

Krøyers Holiday Apartments
Disse ferielejligheder emmer af luksus i Skagen. En ferie i Krøyers Holiday Apartments giver blandt andet adgang til et lækkert pool- og wellnessområde med sauna og spa. Ferielejlighederne, der kun ligger få hundrede meter fra stranden, har et klassisk Gl. Skagen look, men gemmer på moderne og lækre lejligheder.

Campinghytter i Nordjylland

Kom tættere på naturen med en ferie i de skønne campinghytter ved Skiveren Camping eller Aabo Camping. Her er der åben himmel og aktiviteter for både store og små.

Skiveren Camping 
Campinghytterne ved Skiveren Camping har alle plads til 5 personer, og indeholder alt hvad man som familie har brug for på ferien. Skiveren Camping er især populær blandt familier og naturglade gæster. Campingpladsen er åben for bookinger fra påske frem til slutningen af september.

Aabo Camping
Lyder luksushytter på en stor campingplads med alt hvad hjertet begærer som noget for dig? Så skal du klikke her. Book en campinghytte ved Aabo Camping og se frem til en ferie, hvor I bl.a. har adgang til det store vandland, fodboldbaner og legepladsen. Du kan booke en campinghytte på Aabo Camping hele året rundt.

 

Sommerhusområder i Nordjylland - Toppen af Danmark
Gode tilbud

I mellem- og lavsæson har vi en række specialtilbud og rabatter

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld