Søg  

Skiveren ligger i et naturområde midt mellem Hirtshals og Skagen

Skiveren ligger i et fredet naturområde midt mellem Hirtshals og Skagen på Skagen Oddes vestkyst. Stranden ved Skiveren er bred og har Blåt Flag. Bilkørsel på stranden er tilladt, så gangbesværede kan komme helt ned til strandkanten. Kyststrækningen beskyttes af klitter med marehalm, og bag klitterne findes et meget naturskønt område med skov og lyngklædte hedearealer. Her findes også mange sommerhus og ferieboliger til leje. Naturen indbyder til aktiv ferie ved Skiveren: Du kan cykle, ride, vandre, sejle, surfe og meget andet. Nordøst for Skiveren kan man opleve mere af den fascinerende natur i Råbjerg Mile og Bunken Klitplantage. Der er mulighed for fiskeri i to af klitplantagens mange søer og Råbjerg Mile er en unik naturoplevelse. En dag i Råbjerg Mile er næsten som at gå på ørkenvandring, når man bevæger sig rundt i Europas nordligste vandresandmile. Man har en fantastisk udsigt, når man står længst oppe på milen med panorama over Toppen af Danmark og med Skagen i horisonten.

Udvalgte sommerhuse i Skiveren

Sommerhuse i det natur skønne område i Skriveren

Naturen indbyder til aktiv ferie ved Skiveren

Naturen indbyder til aktiv ferie ved Skiveren. Du kan cykle, ride, vandre, sejle, surfe og meget andet. I Kandestederne kan du komme med på turridning på islandske heste i klitplantagen og på stranden. Nordøst for Skiveren kan man opleve mere af den fascinerende natur i Råbjerg Mile og Bunken Klitplantage. Der er mulighed for fiskeri i 2 af klitplantagens mange søer og Råbjerg Mile er en unik naturoplevelse. En dag i Råbjerg Mile er næsten som at gå på ørkenvandring, når man bevæger sig rundt i Europas nordligste vandresandmile. Man har en fantastisk udsigt, når man står længst oppe på milen med panorama over Toppen af Danmark og med Skagen i horisonten. Lidt længere op mod Skagen finder man Den Tilsandede Kirke, hvor kun tårnet står tilbage efter at kirken blev lukket i 1795 på grund af sandflugten.

Lystfiskere har gode muligheder omkring Skiveren. Der kan fiskes fra kysten, i områdets Put & Take fiskesøer eller i Uggerby Å. I Uggerby kan man fange bækørred, ål, skalle, gedde og havørred. Inden for 30 minutters kørsel fra Skiveren er der 4 Put & Take søer. Fra Hirtshals kan man sejle ud med fiskekutter og fiske derfra.

Aktiviteter, natur og gastronomi
 
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld