Aktiviteter med børn i Nordjylland

Aktiviteter for børn

Af oplevelser til børn, er der i Toppen af Danmark et fantastisk udbud og sjove aktiviteter for børn. Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, hvor hele familien kan boltre sig med 75 akvarier, klappebassiner, 8.000 fisk og andre havdyr. I Tversted ligger Ørnereservatet Eagle World, hvor der er mulighed for at opleve imponerende ørneshows. Fårup Sommerland i Blokhus, der vel næsten ikke behøver en præsentation, et hvert barn som er vild med aktion og sjov, kender til familieparken.

Udvalgte sommerhuse til børnefamilier
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

"Hvad skal vi lave - katten op at stave.."

Dyreparker og legelande er altid hyggelige for hele familien, her kan nævnes Farm Fun ved Ålbæk, Fun Park ved Hirtshals, Fun House i Frederikshavn et indendørs legeland og action for børn. Se alle oplagte muligheder for ferie med børn og planlæg din næste ferie allerede i dag.

Find mere inspiration til de forskellige attraktioner

Nordsøen Oceanaruim

I Nordeuropas største akvarium i Hirtshals kan hele familien boltre sig på 10.000 m2 indendørs og 5.000 m2 udendørs, med 75 akvarier, klappebassiner, 8.000 fisk og andre havdyr. Med den helt nye udstilling ”Nordsøens Jægere” som åbnede januar 2020, får gæsterne indblik i Nordsøens fødekæde fra det mindste plankton til de største rovdyr og de smukkeste gopler. Livet i Nordsøens mørke dyb er normalt utilgængeligt og mystisk. Her kommer man tæt på!

Besøg Nordsøen Oceanarium

Farm Fun

Farm Fun ligger midt imellem Skagen og Frederikshavn. På et kæmpe naturskønt område med skov og marker finder du mere end 500 dyr og fugle, hvoraf mange må kæles for. Mor dig med med hoppepuder, boldbaner, gynger, stort halmhus med svævebane, hængebro, fiskekutter m.m.

Besøg Farm Fun

Ørnereservatet - Eagelworld

Ørnereservatet åbner porten til rovfuglenes fascinerende verden. Oplev havørnen med sit enorme vingefang, kongeørnen som er himmelrummets ubestridte storvildtsjæger samt vandrefalken og jagtfalken med deres uforlignelige flyvekunst og jagtteknik. Overvær på tætteste hold verdens største ørne blive fodret og udfolde sig frit over toppen af Danmark.

Besøg Ørnereservatet

Fårup Sommerland

Fårup Sommerland - Tæt på stranden og alligevel helt ude i skoven finder du forlystelsesparken Fårup Sommerland. Fårup er i 2015 kåret til den 2. bedste forlystelsespark i Europa - og er en af Danmarks største turistattraktioner med masser af vilde, sjove og vandvittige våde aktiviteter for hele familien.

Besøg Fårup Sommerland

Bolcheriet i Skagen

I Bolcheriet® - SKAGEN vil du kunne få en oplevelse af de søde, kom og prøv de bedste bolcher. Hos Bolcheriet har du både mulighed for at se bolcherne blive lavet, få smagsprøver og købe en pose (eller flere) af de lækre bolcher med hjem.

Besøg Bolchekogeriet i Skagen