Sommerhuse ved havet

Hvide Strande, flot rav og det blå hav

Strande, rav og det blå hav – alt det og meget mere kan du forvente at finde på toppen af Danmark. Nyd Nordjyllands brede sandstrande. Her er ikke kun sand så langt øjet rækker, men også et hav der fylder hele horisonten. Et sandt naturvidunder. Nyd den friske luft og vidunderlige udsigt fra en af de utallige Strande i toppen af Danmark. Gå ture langs med stranden og hold øje med gemt rav i vandkanten. Ved feriehuse.dk har vi et stort udvalg af sommerhuse i nærheden af Hav og Strand.

Book nu, og oplev toppen af Danmark.

Udvalgte sommerhuse ved strand og hav
På jagt efter rav

Strandfund

På de danske kyster har du gode chancer for at finde noget "Danmark-Guld". De bedste betingelser for at finde rav er efter stormfulde dage, og helst om morgenen, især om efteråret og vinteren. Hvis du ikke er i humør til selv at lede efter rav, har du mulighed for at besøge et ravmuseum, ravsliber eller et galleri. Disse findes i en del af Nordjyllands byer, og her kan du lære meget mere om rav, beundre det og selvfølgelig også købe noget. Derudover tilbyder nogle af disse slibere også muligheden for at forvandle dit fundne rav til et lille smykke.

Skattejagt på stranden. Rav er ikke den eneste ”skat” der kan findes på de Nordjyske strande, du kan være heldig at finde alt fra tordensten og forstenede havdyr til muslinger og meget mere.

Held og lykke på din næste ravjagt.

Når du er på ferie i Nordjylland, kan vi anbefale at tage på opdagelse langs med kysten, om det så er naturen eller områdets historie du vil nyde, spiller ingen rolle da de går hånd i hånd. En ting står klart, når du booker et feriehus ved stranden hos feriehuse.dk, venter dig utallige oplevelser i toppen af Danmark.

 

For dem der elsker det smukke rav

For dem der elsker det smukke rav er der også mulighed for at finde smukt rav på ravmuseer, ravsliberier samt i gallerier i mange byer og landsbyer heroppe. Her kan man lære mere om rav, beundre skønne smykker af rav. Mange kunsthåndværkere har også ravsmykker til salg, og nogle tilbyder at lave personlige smykker - måske af rav, som du selv har fundet.

Rav, hav og strand

Ravsliberen i Sæby

- Et ravsmykke er et varigt minde fra Sæby! Velkommen ind til os og se en verden af unikke smykker. Vi har et arbejdende værksted, så kom bare med din egen ide!
Her finder du også et spændende ravmuseum, gamle smykker, insekter i rav, store ravfund, og forsteninger bl.a. 3 forstenede dinoæg. Ravsliberen ligger ved siden af Sæby Turistbureau i Algade.

Rav-værkstedet i Mygdal 
Hos Rav-Værkstedet finder du unikt kunsthåndværk. Her finder du altid et stort udvalg af ravsmykker og du er altid velkommen til at besøge vores butik.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld