Søg  

Smukke strande, rav og det blå hav

Smukke strande, rav og det blå hav her har du gode muligheder for at finde rav langs kysterne her i Toppen af Danmark. Chancerne for at finde "Danmarks guld" er størst dagen efter en dag med kraftig blæst eller storm – og helst tidligt om morgenen.

Rav, hav og strand

For dem der elsker det smukke rav

For dem der elsker det smukke rav er der også mulighed for at finde smukt rav på ravmuseer, ravsliberier samt i gallerier i mange byer og landsbyer heroppe. Her kan man lære mere om rav, beundre skønne smykker af rav. Mange kunsthåndværkere har også ravsmykker til salg, og nogle tilbyder at lave personlige smykker - måske af rav, som du selv har fundet.

Rav, hav og strand

Ravsliberen i Sæby
- Et ravsmykke er et varigt minde fra Sæby! Velkommen ind til os og se en verden af unikke smykker. Vi har et arbejdende værksted, så kom bare med din egen ide!
Her finder du også et spændende ravmuseum, gamle smykker, insekter i rav, store ravfund, og forsteninger bl.a. 3 forstenede dinoæg. Ravsliberen ligger ved siden af Sæby Turistbureau i Algade.

Rav-værkstedet i Mygdal 
Hos Rav-Værkstedet finder du unikt kunsthåndværk. Her finder du altid et stort udvalg af ravsmykker og du er altid velkommen til at besøge vores butik.

Ravgården i Lønstrup
Besøg Ravgårdens ravsliberi, ravmuseum og butik med 12.000 ltr. akvarium. Her finder du Museum, arbejdende værksted, sliberi og butik under samme tag. 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld