Søg  

Rav, hav og strand

Du har gode muligheder for at finde rav langs kysterne her i Toppen af Danmark. Chancerne for at finde ”Danmarks guld” er størst dagen efter en dag med kraftig blæst eller storm – og helst tidligt om morgenen.

Rav, hav og strand

For dem der elsker det smukke rav

For dem der elsker den smukke rav, men ikke storm eller tidlige morgener, er der også meget at vælge mellem - ravmuseer, ravsliberier og gallerier findes i mange byer og landsbyer heroppe. Der kan man lære mere om rav, beundre skønne smykker af rav eller købe et ravsmykke hos en af de mange kunsthåndværkere i Toppen af Danmark – nogle tilbyder også at lave personlige smykker, måske af rav du selv har fundet…

Rav, hav og strand

Ravsliberen i Sæby
- Et ravsmykke er et varigt minde fra Sæby! Velkommen ind til os og se en verden af unikkesmykker. Vi har arbejdende værksted....så kom bare med din egen ide!
Spændende ravmuseum, gamle smykker, insekter i rav, store ravfund, og forsteninger, bl. a. 3 forstenede dinoæg. Museum, værksted og butik. Ligger ved siden af turistbureauet i Algade.

Rav-værkstedet i Mygdal 
Hos Rav-Værkstedet finder du unikt kunsthåndværk. Her finder du altid et stort udvalg af ravsmykker og er altid velkommen til at besøge vores butik.

Ravgården i Lønstrup
Besøg Ravgårdens ravsliberi, ravmuseum og butik med 12.000 ltr. akvarium. Museum, arbejdende værksted, sliberi og butik. 

Find mere inspiration til ferien her: Aktiviteter 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld