Sommerhus med havudsigt i Skagen

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Havudsigt i Skagen

Sommerhus ved havet er noget helt særligt. Der er ikke meget, der kan sætte livet i perspektiv, som det store, bølgende hav. Hvis du ikke kan få nok af de mørkegrå vidder, så kan du booke et sommerhus med havsigt. Et sommerhus ved havets kant lader dig skue udover de salte masser, hver gang du lyster. Du kan finde ro og fordybelse i udsigten, og det er svært at forestille sig en meget bedre udsigt til morgenkaffen.

Ferie
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Sommerhus med havudsigt ved Vesterhavet

Hos Toppen af Danmark - feriehuse.dk har vi et stort udvalg af sommerhuse med havudsigt. Hvis du ønsker at bo i Skagen og samtidig have et blik udover havet, så er det også en mulighed - og en virkelig betagende én af slagsen. Vi har et par håndfulde sommerhuse i Skagen, der blot ligger et godt boldkast fra havet, og hvis du vil have fingrene i et af dem, så gælder det om at slå til, så snart du ved, hvornår du skal afsted på ferie. Havudsigt er et populært tilvalg, og der er derfor mange om buddet.

Få det størst mulige udbud af sommerhuse med havudsigt

Hvis det ikke betyder så meget for dig, hvor dit sommerhus ligger - så længe det bare har havudsigt - så tag et kig på alle vores sommerhuse med udsigt over havet. Det er ikke blot vores feriehuse i Skagen, der kan noget ekstra - også sommerhusene ved Frederikshavn og Sæby er lækre og fyldt med feriepotentiale. Nedenfor kan du se alle vores sommerhuse med havudsigt.

Flere end 100 sommerhuse i det naturskønne område ved Skagen

Naturen i Skagen området er imponerende og uden sidestykke. De mange hvide sandstrande er nogle af de bedste badestrande i Danmark, og de har alle Blåt Flag. Naturen ved Skagen er præget af uspolerede hedeområder med skov og klitter. Omkring Skagen ligger der spektakulære klitplantager med skatkamre af oplevelser. Troldetræer, siger børnene, når de går i skovene og ser træerne med lav og mos på grenene. Kantareller og bær er der i massevis af i sæsonen.

Sjove aktiviteter ved vandet

Der er mange fordele ved at bo med havet som nabo. Hvis du er glad for vandsport, er det oplagt at kunne rulle ud ad sengen og springe direkte på surfbrættet / paddleboardet, eller hvad der nu, får din båd til at rokke. Hvis du er mere til en lang vandretur langs havet, så kan du gå på en vaskeægte ravjagt og se, om heldet tilsmiler dig. Hvis du er en vandhund, så er en bopæl få meter fra et salt dyp en luksus, der er svær at slå. Så kom afsted! Book et sommerhus i Skagen med havudsigt og skru op for dit indre luksusbarometer.  

4 gode grunde til at leje et sommerhus ved havet

  1. Du kan vågne op til fuglesang og bølgebrus
  2. Du kan lynhurtigt tage dig en forfriskende morgendukkert - sommer som vinter - og begynde dagen frisk som en havtorsk.
  3. Du sikrer dig en fantastisk udsigt dagen lang
  4. Du kan gå til stranden kun iført en morgenkåbe