Sommerhus med havudsigt i Sæby

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Sommerhus med havudsigt

Et kig over bølgen blå med morgenkaffen i hånden og en god bog på agendaen. Det lyder da meget godt, gør det ikke? Hvis du ønsker at besøge den lille, nordlige perle, Sæby, og på samme tid gerne vil have en udsigt, der kan slå de fleste - så kast et blik på vores sommerhuse i Sæby med havudsigt.  

Ferie med havudsigt
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Sæby + havudsigt = kærlighed

Havet bringer ro til sjæl og krop, og det er derfor et oplagt parameter at vælge sommerhus udfra. Et sommerhus ved Vesterhavet med UDSIGT over Vesterhavet er toppen af poppen, og det er lige det, du kan finde hos Toppen af Danmark - feriehuse.dk. Vi har over 40 sommerhuse med havudsigt i Sæby, så der er en del at vælge imellem.

Se alle vores feriehuse med havudsigt

Hvis du er på en generel jagt efter et sommerhus med havudsigt, og det ikke nødvendigvis behøver at ligge i Sæby, så kan du gå på opdagelse i vores samlede udbud af sommerhuse ved havet. Her finder du yderlige perler fra vores tre områder - SkagenFrederikshavn og Sæby.

5 sjove aktiviteter ved havet

  1. Hvis du bor i et sommerhus et stenkast fra havet, så har du hurtig og let adgang til et dyp i havet - sommer som vinter. Du behøver ikke engang at tage mere end en morgenkåbe på! 
  2. Med havet ved din side er det oplagt at springe på surfbrættet, i havkajakken eller hvad du nu ynder at bruge din tid ved havet på.
  3. Når solen varmer krop og vand, så er det selvfølgelig oplagt at bruge en lang dag ved stranden. Pak en picnickurv, håndklæder og en parasol, og gå så de få meter til til vandet, og find det perfekte spot til en hyggelig soldag med din bedste ven - havet.
  4. Der er ikke meget, der giver et større perspektiv end en samtale med havet. Det uendelige blågrå ocean giver anledning til dybe tanker om livet og tilværelsen - og dette kan du udnytte til lange ture langs vandet med dine egne tanker eller en god samtale med en havmakker.
  5. Slip dragen fri! Mange strande ved Vesterhavet er oplagte til at flyve med drage. Strandene er brede og lange, og vinden er god. Det er sjovt for store og små og er derfor en god og samlende aktivitet.