Søg  
SØG SOMMERHUS

Sommerhuse og ferieboliger i Skagen

Her på den smalle spids er der masser af sommerhuse og ferieboliger i Skagen og naturligvis meget at se og opleve. Skagens gule huse med "blonder" på tagene, det autentiske fiskermiljø på havnen i Aalbæk, Den Tilsandede Kirke og et væld af fantastiske naturoplevelser: Råbjerg Mile, Eagleworlds rovfugle i fri natur samt Danmarks absolut nordligste spids Grenen ved Skagen, hvor Skagerrak og Kattegat mødes i et brus af hav og lys. Her er der ikke langt fra vest- til østkyst.Den rolige østkyst byder på børnevenlige strande, og den lidt vildere vestkyst er perfekt til vandlege eller surfing. Alle strande i og omkring Skagen har Blåt Flag. Hos Toppen af Danmark Feriehuse kan du leje sommerhuse og ferielejligheder i Skagen og omegn.

Sommerhuse og ferielejligheder i Skagen området
Flere end 100 sommerhuse i det naturskønne område ved Skagen

Naturen i Skagen området er imponerende og uden sidestykke. De mange hvide sandstrande er nogle af de bedste badestrande i Danmark, og de har alle Blåt Flag. Naturen ved Skagen er præget af uspolerede hedeområder med skov og klitter. Omkring Skagen ligger der spektakulære klitplantager med skatkamre af oplevelser. Troldetræer, siger børnene, når de går i skovene og ser træerne med lav og mos på grenene. Kantareller og bær er der i massevis af i sæsonen.

Det vilde vesterhav eller det rolige Kattegat?

Den berømte Tilsandede Kirke ligger i klitplantagen få kilometer fra Skagen by. Den fremstår som et helt monument midt i skoven, hvor der engang var klitter og sand. Sandflugten begravede kirken til sidst, og da sandet igen vandrede bort lå kun sten og murbrokker tilbage. I dag er det kun tårnet som står tilbage og betager alle, der kommer ud af skovbrynet og ser det knejsende kirketårn. Længere sydpå finder I Ålbæk, som er kendt og elsket for de skønne badestrande og det autentiske havnemiljø.Er I til børnevenlige strande, hvor vandet er lavt og bølgerne blide, så se nærmere på Lodskovvad/Hvideklit eller Hulsig ved den rolige østkyst. Er I til den lidt vildere vestkyst, så besøg Kandestederne eller Skiveren.

Skagen har en ikonisk status i Danmark. Her havde Skagens-malerne hjemme, og her kan I stadig se de smukke malerier på Skagens Museum eller kunstnerhjemmene Anchers Hus og Drachmanns Hus. Området ved Skagen giver også muligheder for en aktiv ferie med vandreture, fiskeri, cykelture og for dejlige kulinariske oplevelser for enhver smag. Dyreparker og legelande sikrer, at børnefamilierne også føler sig hjemme og god underholdt!

Læs mere om hvad Skagen tilbyder dig og din familie. 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld