Søg  

Skallerup et stort område af feriehuse

Skallerup er et stort område af feriehuse, med smukke strande og en fantastisk natur.  Den vilde vind fra vestkysten ses på naturen langs stranden, hvor marehalmen stortrives og træerne alle peger i retningen af land. Her kan du nyde lange gå ture ved vesthavet, lave fitness og ikke mindst finde et af nordens største wellnesscenter. Mange familier besøger dette område da det ligger tæt på kunst og kultur i Lønstrup og samtidigt har sin helt egen oase af forlystelser for børn og barnlige sjæle. Som oplevelser kan blandt andet nævnes dyregården hvor alle aldersgrupper har mulighed for hygge sig, samt de mange muligheder for at tage en tur på stranden på hesteryg.

Udvalgte sommerhuse i Skallerup

Sommerhuse i det skønne natur område i Skallerup

Bag klitterne gemmer der sig grønne, bakkede landskaber, så langt øjet rækker

Men området har meget mere at byde på end bare smukke strande. Bag klitterne gemmer der sig grønne, bakkede landskaber, så langt øjet rækker. Skallerup Indlandsklitter er på grund af sine særprægede formationer, der stammer fra istiden, fredede. Området er privatejet, men der er offentlig adgang, så længe I holder jer til de afmærkede stier og ruter.

Naturen og havet har sat sit præg på Skallerup og Lønstrup i mere end én forstand. Det barske Vesterhav, som i hundreder af år har brødfødt en stor del af Lønstrups befolkning, tager hvert år en bid af de stejle skrænter omkring. Ruinerne af Mårup Kirkegrård kan ses i Lønstrups udkant, og mens den er på vej til at drukne i havet, er Rubjerg Knude Fyr ved at drukne i sandet. Sandflugten har skabt den imponerende Rubjerg Knude, som efterhånden er næsten 100 meter høj. Fra knudens top er en enestående udsigt over Vesterhavet og store dele af Vendsyssel. Den storslåede natur kan tage pusten fra de fleste, men også give inspiration til kreative sjæle. Lønstrup har tiltrukket mange kunstnere og kunsthåndværkere, og deres gallerier og arbejdende værksteder præger i høj grad bybilledet.

Aktiviteter, natur og gastronomi
 
 
 
Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld