Søg  

Nr. Lyngby er et dejligt feriehusområde

Få kilometer syd for Lønstrup og Rubjerg Knude Fyr, ligger det charmerende område Nr. Lyngby. Nr. Lyngby er et dejligt feriehusområde som ligger godt placeret mellem de hyggelige byer Lønstrup og Løkken, og er meget besøgt af paraglidere fra hele Europa. Grunden til den store interesses for netop dette område er de stejle skrænter ud til havet. Den stejle kyst giver paraglidere den optimale vind til at kunne flyve lange strækninger langs den smukke vestkyst. De fleste af vores sommerhuse ligger i et skønt feriehusområde mellem Nr. Lyngby og Rubjerg Knude Fyr.

Udvalgte sommerhuse i Nr. Lyngby

Sommerhuse i det natur skønne område i Nr. Lyngby

Aktiviteter, natur og gastronomi
 
 
 

Her finder du både ro, smukke strande og gode kulturoplevelser

Nr. Lyngby var oprindeligt et lille fiskersamfund, men i dag er det kun de gamle fiskerhuse langs vejen, der vidner om, at her engang var fiskeri. Her æder havet hvert år mellem en til tre meter af kysten, og Nr. Lyngby er i dag mest kendt for de nedstyrtnings truede huse - ”husene ved havet”. Allerede i 1914 måtte man tage konsekvenserne af havets indtrængning, og man besluttede sig for at rive den gamle middelalder kirke ned og opbygge den på ny længere inde på land. I dag kan man stadig se resterne af den gamle kirkegård, både på skrænten hvor gravene stikker ud såvel som det gamle klokketårn står endnu som et historisk bevis. 

Efterhånden som skrænten svinder, kommer bunkere fra 2. verdenskrig til syne. Der er ca.75 fast boende i dette område. Byen ligeledes et af de områder langs den jyske vestkyst hvor du har mulighed for at køre med bil på stranden hele vejen til løkken, en oplevelse der er hver at udforske. Her finder du både ro, smukke strande og gode kulturoplevelser inden for få kilometer.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld