Søg  

Feriehusene ved Nørlev strand

Lige nord for Lønstrup ligger feriehusene ved Nørlev strand. I Nørlev finder man en bred sandstrand. Her kan man tage bil og oppakning med på stranden og dermed have alt indenfor rækkevidde. Nørlev er specielt kendt for den brede hvide sandstrand som er meget populær og syder af aktivitet om sommeren, såvel som om vinteren. Områdets skønne strand indbyder til lange vandreture, romantiske ride ture, gode muligheder for strandfiskeri og andre strand aktiviteter. Stranden ligger i læ af de mange marehalmbeklædte klitter og skaber en god ramme for svømmeture og solbadning. Biler er tilladt på denne strækning af den nordjyske vestkyst.

Udvalgte sommerhuse ved Nørlev strand

Sommerhuse i det natur skønne område i Nørlev

Efter første klit række er naturen præget af indlandsklitter, let kuperede hedelandskaber med lyng og hybenbuske, skov og landbrugsjord. 
Havet og vinden har skabt indlandsklitterne bag Nørlev og dette sjældne, bevaringsværdige landskab er nu fredet. Der er offentlig adgang til området - dog må I kun færdes på afmærkede stier (2 km).

På stranden kan man efter stormvejr indimellem finde rav på stranden, og i samme åndedræt bør man nyde Solnedgangen over Vesterhavet, det er en oplevelse, man ikke bør gå glip af. Hvis du vælger at holde din ferie ved Nørlev, vælger du også et område som ligger tæt på ferielandets smukke byer, Lønstrup, Skallerup og Tornby, med livlige gader og et skønt kulturliv. Vi har sommerhuse til leje i et skønt feriehusområde, tæt på Nørlev Strand.

 

 

Aktiviteter, natur og gastronomi
 
 
 
Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld