Søg  

Sommerhuse i Lønstrup By

Sommerhuse i Lønstrup by - om sommeren summer Lønstrup af liv.  Går man gennem de krogede gader med de lave gamle fiskerhuse, finder man udover de mange gallerier og kunsthåndværkere et bredt udvalg af unikke og personlige butikker. Der er ingen store kæder i Lønstrup, kun lokale erhvervsrivende med hver deres passion. Det samme gælder de mange spisesteder i byen, de er alle med lokale kræfter bag roret og byder på alt fra hyggelig cafémad til nordjysk livsnyderi. Lej sommerhus i Lønstrup og bo tæt på strand og idyllisk byliv.

Udvalgte huse i Lønstrup by

Sommerhuse i det skønne området Lønstrup by

Man kan næsten altid høre Vesterhavets brusen

Når man går i byen er naturen konstant tilstede, og man kan næsten altid høre Vesterhavets brusen. Stranden, som er bilfri, har masser af plads til at boltre sig og få en dukkert i Vesterhavet.  

I vinterhalvåret er det roen og fordybelsen der kendetegner Lønstrup. Her mærker man nærværet af den uspolerede og barske natur. Dette giver mulighed for helt enestående naturoplevelser. Det giver mulighed for at finde ro og finde fornyet energi. Sommer og vinter er meget forskellige i Lønstrup, begge giver mulighed for fantastiske oplevelser og alle på årstider byder Lønstrup på enestående natur, inspirerende kunst og nærvær.

 

Aktiviteter, natur og gastronomi
 
 
 
Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld