Søg  

Lønstrup

Helt ude ved Vesterhavet i den barske nordjyske natur ligger den gamle fiskerby Lønstrup, som i dag er en lille perle af en badeby med en hel særlig atmosfære. Lønstrups befolkning er gennem generationer blevet brødfødt at det vilde Vesterhav, det samme hav som nu langsomt æder den klint, som byen ligger på. Midt i denne smukke og barske natur blomstrer kunst og kunsthåndværk og er med til at give byen en hel særlig stemning, man ikke finder andre steder. Vi er stolte af vores lille perle og ønsker alle et skønt ophold i Lønstrup.

Udvalgte sommerhuse i Lønstrup området
Mere end 100 sommerhuse i det naturskønne område ved Lønstrup

Med sin placering ud til Vesterhavet er Lønstrup for mange indbegrebet af Danmark med Dannebrog der blafrer i den friske vind. Området er en lille oase for både unge og ældre med oplevelser og aktiviteter for enhver smag. 

Helt unik stemning i den lille fiskerby 

Ved Lønstrup kan I virkelig opleve de enorme kræfter, som det vilde vesterhav har. I Lønstrup By finder I gallerier og kunsthåndværkere. I Nr. Lyngby kan I se de modige paraglidere springe ud fra de stejle skrænter, i Skallerup kan I gå lange ture ved vesthavet, og ved Nørlev strand kan I køre bilen med oppakning helt ned på stranden og dermed have alt inden for jeres rækkevidde. Læs mere om sommerhusområderne i og ved Lønstrup. 

Aktiviteter, natur og gastronomi
 
 
 

De mange kunstnere og kunsthåndværkere der bor i byen, har åbne arbejdende værksteder, her kan man se hvordan de arbejder og hvordan håndværket laves efter gamle traditioner. Man kan få en personlig snak om kunst og arbejdet med formgivning i mange materialer. Alle har deres fortælling som er unik og spændende. Læs mere om hvad Lønstrup tilbyder dig og din familie. 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld