Søg  

Lej et sommerhus i badebyen Lønstrup

Helt ude ved Vesterhavet i den barske nordjyske natur ligger den gamle fiskerby Lønstrup - et fantastisk sommerhusområde. I dag er det en lille perle af en badeby med en hel særlig atmosfære. Lønstrups befolkning er gennem generationer blevet brødfødt at det vilde Vesterhav, det samme hav som nu langsomt æder den klint, som byen ligger på. Midt i denne smukke og barske natur blomstrer kunst og kunsthåndværk og er med til at give byen den skønne stemning, man ikke finder andre steder. I området ved Lønstrup finder du flere dejlige strande, og vi har mange sommerhuse til leje tæt på vestkysten her.

Sommerhusudlejning i Lønstrup

 

Lønstrups mange aktiviteter og oplevelser

Den charmerende fiskerby byder på et hav af oplevelser nær malerisk natur og høje klitter. Her finder du spændende arrangementer og aktiviteter for hele familien.

 

Fiskerbyens ferieområder

Lønstrups dejlige ferieområder byder sig til med idyllisk og autentisk byliv, brede sandstrande, klitter med marehalm og stejle skrænter og fantastisk natur. Kort sagt, et vaskeægte ferieparadis.

 

Helt unik stemning i den lille fiskerby

Ved Lønstrup mellem Hirtshals og Løkken kan I virkelig opleve de enorme kræfter, som det vilde vesterhav har. I selve Lønstrup by finder I kreative gallerier og kunsthåndværkere. I Nr. Lyngby kan I se de modige paraglidere springe ud fra de stejle skrænter, mens Skallerup er perfekt til lange gåture ved vesthavet og ved Nørlev strand kan I køre bilen med oppakning helt ned på stranden og dermed have alt inden for jeres rækkevidde.

Med sin placering ud til Vesterhavet er Lønstrup for mange indbegrebet af Danmark med Dannebrog, der blafrer i den friske vind. Området er en lille oase for både unge og ældre med oplevelser og aktiviteter for enhver smag. Og fra Lønstrup er der kun en times køretur til Skagen.

De mange kunstnere og kunsthåndværkere, der bor i byen, har åbne arbejdende værksteder og her kan I se, hvordan de arbejder, og hvordan håndværket laves efter gamle traditioner. I kan få en personlig snak om kunst og arbejdet med formgivning i mange materialer. Alle har hver deres fortælling som er unik og spændende.

Læs mere om Lønstrup her

 
 
 
Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld