Søg  

Løkken

På vestkysten i Nordjylland og i læ af klitterne ligger en af Danmarks ældste og dejligste badebyer - Løkken. Feriehusområdet omkring Løkken byder på mange skønne sommerhuse, feriehuse og ferielejligheder. Løkken har en af Nordeuropas bedste badestrande. Om sommeren står de hvide badehuse som perler på en snor på stranden - den lille hvide miniby på stranden er et af Løkkens vartegn. Løkken - højt til himlen og langt til horisonten.

Udvalgte sommerhuse i Løkken
Mere end 100 sommerhuse i det naturskønne område ved Løkken

Sommerhusene i og omkring Løkken ligger i et af Danmarks smukkeste områder. Byen har en næsten sydlandsk stemning på det centrale torv med specialbutikkerne, restauranterne og caféerne. Syd for byen ligger det skønne ferieområde med lange, brede sandstrande og en storslået natur - ideelt for familier. Nord for Løkken ligger Furreby med de mange hyggelige feriehuse og en storslået udsigt over Løkken by samt til det smukke Børglum Kloster.

Sydlandsk bystemning og dramatisk natur

Området ved Løkken rummer lidt af det hele. 5 km nord for byen finder I Nr. Lyngby, hvor I kan opleve klintens kamp mod havet. Tag en vandretur ved den 10 km lange Lønstrup Klint og lad jer imponere af de modige paraglidere. I syd ligger feriehusområderne Grønhøj og Kettrup Bjerge med en bred sandstrand, der støder op til de beskyttende klitter. Her kan både store og små kan boltre sig i de friske bølger eller lade sig varme af solen i en lun klitgryde. Og cirka midt imellem finder I Løkken med skønne spisesteder og den helt unikke stemning, der emmer af badeby og Sydeuropa. 

Aktiviteter, natur og gastronomi
 
 
 

Trænger I til en pause fra strandturene, eller opfordrer vejret til indendørs oplevelser? Løkken byder på masser af muligheder for aktiviteter og oplevelser. 

Fx finder I Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, kun en halv time fra Løkken. Det er en af Danmarks største turistattraktioner med saltvandsakvarium, sælarium og samtidsmuseum. Hos North Shore Surf kan I tage et kursus i surfing, stand up paddeling m.m. når sulten melder sig er der mange dejlige restauranter at vælge imellem.

Læs mere om, hvad Løkken tilbyder dig og din familie. 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld