Søg  

Bliv udlejer

Udlej jeres feriehus hos jeres lokale turistbureau - det er både godt for jer og godt for jeres område.

Årtiers erfaring og lokalkendskab

Vores feriehusudlejning udspringer oprindeligt fra de lokale turistbureauer. Turistbureauer var ofte et mødested og samlingspunkt i byen, og dermed et oplagt sted at hente nøgler til et lejet feriehus og samtidig få information omkring lokalområdet. Denne kobling har vi igennem tiderne udviklet til en professionel feriehusudlejning, som har bibeholdt sine oprindelige værdier omkring udvikling af turisme og nærvær i lokalområdet. Vi er tæt på turisterne og feriehusgæster, som vi servicerer og hjælper.

Vores overskud fra feriehusudlejning går til at markedsføre, fremme turismen og skabe oplevelser i det lokale område. Når I vælger at leje jeres feriehus ud gennem turistbureauet, er I således med til at støtte og udvikle vores skønne område.

Vi er en del af samarbejdet Toppen af Danmark, hvor turistbureauerne i Løkken, Lønstrup, Hirtshals, Skagen og Sæby tilsammen tilbyder mere end 600 feriehuse langs den nordjyske kyst. Dette samarbejde bidrager til de lokale bureauer med viden og ekspertise, således at vi kan tilbyde gode løsninger for vores husejere.

I Toppen af Danmarks feriehusudlejning tilbyder vi professionel udlejning, tryghed og god service, samt at vi sikrer opkrævning og udbetaling af lejen til tiden.

 

 Vi har i dit område 5 lokale bureauer.

  • Lokale og erfarende medarbejdere - service og turistinformation – helårsåbent kontor
  • Rengøringstjek ved lejeskifte
  • Markedsføring af jeres feriehus i Danmark og i udlandet, via vores webside og feriehusportaler
  • Ingen lange opsigelsesfrister
  • God fortjeneste
  • De første 21.000 er skattefri

Bookinger over internettet er stærkt stigende, ca. 80% booker idag via Internettet. Vi oplever også, at flere og flere bestiller feriehus via mobileenheder. Gæsterne kan på websider søge ud fra en lang række valgmuligheder, i faciliteter, beliggende, pris og periode m.m. Efterfølgende er detnemt for gæsten at book og betale online.

Vi præsenterer dit feriehus med farvefotos, grundrids og faciliteter på tre sprog og annoncerer løbende i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Vi arbejder sammen med store feriehusportaler og salgssamarbejdspartnere i hele Europa: Booking.com, Homeaway, Feline, Cofman, Tourist Online, Fejo og Campaya m. fl.

I er altid velkomne til at kigge ind på turistbureauet og få en uforpligtende snak om jeres feriehus og udlejningsmuligheder.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld