Søg  

Ferielejligheder i Lønstrup er et oplagt valg, hvis man vil bo centralt

Ferielejligheder i Lønstrup er et oplagt valg, hvis man vil bo centralt i denne lille charmerende ferieby. Har I lyst til at bo flere sammen, tæt på hinanden, men i hver sin lejlighed eller er I blot til lidt mere byliv. Så har vi her på siden udvalgt ferielejligheder for jer, så I nemt får et overblik og finder lige den lejlighed der passer til jeres ferie. 

Ferielejligheder og byhuse i Lønstrup

Ferielejligheder beliggende i Lønstrup

Der er mange fine ferielejligheder beliggende i området ved Lønstrup. Vi har lejligheder på Klitgaarden og i bymidten, i gåafstand stranden. Tæt på gallerier, restauranter og butikker. Når man går i byen er naturen konstant tilstede, og man kan næsten altid høre Vesterhavets brusen. På toppen af byen er nedgangen til stranden, som er bilfri, der er masser af plads til at boltre sig og få en dukkert i Vesterhavet. I sommerhalvåret kan man nyde den pragtfulde udendørsstemning på alle byens spisesteder, både med en enestående havudsigt eller med hyggelig bystemning der ofte byder på levende musik. Der findes ikke natklubber i Lønstrup, til gengæld byder flere cafeér og spisesteder på levende musik gennem sommerhalvåret, det giver en fantastisk og intim oplevelse af byen.

Ferielejligheder i Lønstrup området

Lyse lejligheder der ligger i "Klitgården" midt i Lønstrup by. Velholdte lejligheder der er smagfuldt indrettet i lys skandinavisk stil med trægulve og gode funktionelle møbler. Klitgården er centralt placeret, tæt på de mange gallerier, kunsthåndværkere og spisesteder.

 Husnummer: 075704

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld