Søg  

Ferielejligheder i Løkken

Løkken har mange skønne ferielejligheder. Har I lyst til at bo flere sammen, tæt på hinanden, men i hver sin lejlighed eller er I blot til lidt mere byliv. Så har vi her på siden udvalgt ferielejligheder for jer, så I nemt får et overblik og finder lige den lejlighed der passer til jeres ferie. Vi har lejligheder i Sommerlyst i det fredelige Løkken Syd, men i gåafstand både til by og strand og vi har lejligheder i Strandpavillonen tæt på både Løkkens bymidte og stranden med den nyrenoverede mole.

Ferielejligheder i Løkken

Ferielejligheder beliggende i området ved Løkken

Der er fine ferielejligheder beliggende i området ved Løkken. Der er i midtbyen af Løkken - Strandpavillonen, hvor vi udlejer lejligheder med panorama udsigt ud til havet, og ferielejligheder på det skønne Sommerlyst, i den sydlige del af Løkken. 
Lyngby Mølle Feriecenter - midt i vestkystens storslåede natur. Lyngby Mølle Feriecenter ligger i den gamle fiskerby Nørre Lyngby i et roligt og naturskønt område. Nr. Lyngby var oprindeligt et lille fiskersamfund, men i dag er det kun de gamle fiskerhuse langs vejen, som vidner om, at der var fiskeri her engang. I Lyngby Mølle Feriecenter kan I holde den perfekte ferie i naturskønne omgivelser og med en fantastisk havudsigt over Vesterhavet.

Ferielejligheder i Løkken området

Lyngby Mølle Feriecenter er opført i 1987 med i alt 50 ferielejligheder. Ferielejlighederne er privatejet og egner sig særlig godt til børnefamilier. Til centret hører bl.a. en fælles udendørs swimmingpool samt en børnepool. De to swimmingpools ligger på den store fælles græsplæne, og der er fri adgang for feriecentrets lejere fra den 28. juni til den 23. august. På de omkringliggende fællesarealer kan børnene boltre sig på en rigtig god legeplads med forskellige legeredskaber og sandkasse. Til feriecentret hører også en centerbygning med restaurant med havudsigt, møde-/kursusfaciliteter, spa-afdeling, solarium samt bordtennis og billard. Samtlige faciliteter er gratis for feriecentrets gæster.

Husnummer: 088241, 088243, 088244, 088247, 088248, 088249, 088300

Renoverede lejligheder på 1. sal i ejendommen Sommerlyst. Central beliggenhed i Løkken by. Inklusiv gratis adgang til Løkken Svømmehal, som ligger lige i nærheden.

Husnummer:  087092, 087093087164, 087165

Smagfuld 2-plans lejlighed i Strandpavillonen med storslået panorama udsigt over Vesterhavet, bådepladsen og Løkken By. Til den ene af lejligheden hører badehus på Løkken Strand i sommersæsonen A, B og C. Fællesantenne. Sovesofa i stuen. Lejligheden har adgang til internet (kabel). Tilhørende privat parkeringsplads. Fælles gratis vaskeri med vaskemaskine og tørretumbler. En flot altan på 12 m2 med panoramaudsigt over havet.

Husnummer: 087081, 087098

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld