Søg  

Lønstrups kilometerlange og fantastiske strande

Omkring Lønstrup findes kilometerlange fantastiske strande omkranset af indlandsklitterne og klinterne. Lønstrups strande syder af aktivitet om sommeren. Hele den nordjyske vestkyst har det hvide badevandsflag som sikrer at strandene vedligeholdes og er egnede til badning. På stranden kan man efter stormvejr være heldig at finde rav på stranden, og i samme åndedræt bør man nyde Solnedgangen over Vesterhavet, det er en oplevelse, man ikke må gå glip af.

Sommerhuse tæt på stranden ved Lønstrup

Lønstrup strand

Lønstrup er specielt kendt for de brede hvide sandstrande, som er meget populære og syder af aktivitet om sommeren, såvel som om vinteren. Områdets skønne strande indbyder til lange vandreture, romantiske rideture, gode muligheder for strandfiskeri og mange andre sports aktiviteter. Stranden ligger i læ af de mange marehalmbeklædte klitter og skaber en god ramme for svømmeture og solbadning. Biler er ligeledes tilladt på denne strækning af den nordjyske vestkyst. Kører man få kilometer syd for Lønstrup, ligger det charmerende område Nr. Lyngby. Området/byen ligger godt placeret mellem de to turist centrummer Lønstrup og Løkken. 

Stranden ved Lønstrup

Den skønne sandstrand ved Skallerup Klit. Stranden indbyder til aktiviteter, ridning og vandreture. Gode muligheder for strandfiskeri.

Lige nord for Lønstrup ligger Nørlev Strand, som er en bred sandstrand. Her kan man tage bil og oppakning med på stranden og dermed have alt indenfor rækkevidde.

Køre man få kilometer syd for Lønstrup, ligger det charmerende område Nr. Lyngby. Området/byen ligger godt placeret mellem de to turist centrummer Lønstrup og Løkken. Området er meget besøgt af paraglidere fra hele Europa. Grunden til den store interesses for netop dette område er de stejle skrænter ud til havet. Den stejle kyst giver paraglidere den optimale vind til at kunne flyve lange strækninger langs den smukke vestkyst.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld