Søg  

Cykel- og vandreture i Nordjylland

Tag på cykel- og vandreture i Nordjylland - et afvekslende landskab, og oplev naturen på tætteste hold. Mulighederne er mange, når I er på ferie i et af Toppen af Danmarks sommerhuse.

Sommerhuse velegnet til cykel og vandreture

Mountainbikeruter og vandreture i Toppen af Danmark

Du er altid tæt på naturen, når du holder ferie i Toppen af Danmark, og den er let tilgængelig takke være de mange stier og veje. Følg margueritskiltene, der viser vej gennem de smukkeste landskaber. Følg den nordjyske del af hærvejen og se natur og historie forenes. I Toppen af Danmark er der barske naturområder, som er enestående og specielle for landsdelen, samt det helt specielle lys, der ligger til grund for navnet "Lysets Land". Grenen i Skagen, Råbjerg Mile og Rubjerg Knude er unikke naturoplevelser ud over det sædvanlige. Toppen af Danmark byder på en varierende natur; skov og strand, frodige ådale, marker med græssende køer og endda en ægte ørken! Her er rig mulighed for frisk luft, og at iagttage de betagende landskaber, som kendetegner Toppen af Danmark.

Oplev naturen på tætteste hold 

I Toppen af Danmark finder du fine stier og vandreruter af forskellig længde. På websiden Vandreture i Toppen af Danmark har vi samlet gode tips til din vandreferie samt vandretursfoldere og rutebeskrivelser.

Mountainbikeruter i Toppen af Danmark

Her på Toppen af Danmark findes der også 5 spændende, afmærkede mountainbikeruter i Sæbygaard Skov, Katsig Bakker, Skagen Klitplantage, Tornby Klitplantage og Bagterp Plantage. Ud over de afmærkede mountainbikeruter findes der også andre muligheder for mountainbike-entusiaster i skove og på stier. Generelt er det tilladt at cykle på stier og veje i de danske skove, men glem ikke at vise hensyn til naturen og andre naturelskere, når du kører i skoven.

Mountainbike ruter i Nordjylland 
Toppen af Danmark byder på masser af muligheder for cykeloplevelser. 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld