Søg  

Opleve ferie med fart over feltet i Nordjylland

Er det mere udfordrende sport der efterspørges i ferien, nu kan du opleve ferie med fart over feltet i Nordjylland. Når børnene har det sjovt, bliver det en god ferie for forældrene. Og allerbedst, når hele familien laver noget sjovt sammen. Det er der rige muligheder for i Nordjylland. Her er alt fra Fårup Sommerland til Nordsøen Oceanarium, Actionhouse og North Shore surf. Så hvad venter du på? Kom og oplev Toppen af Danmark sammen med os!

Sommerhuse til ferien med fart og spænding
Fart og spænding

North Shore Surf 

North Shore Surf i Løkken er bestemt også et besøg værd, der er alt lige fra kursus i Surfing, Stand up Paddeling(SUP), Kajak, Segways, til helt unik sauna oplevelse med wildmarks bad og saunahus på stranden. 
Se program her 

 

Action House i Løkken

De tilbyder et væld af forskellige aktiviteter, som bl.a. gokart, bowling, lasergame, paintball, laserhunt skydesimulator, legeland og spisning i restaurant, hvor der selvfølgelig er mulighed for både at arrangere både firma -og festarrangementer. Se mere.

Fårup Sommerland

En forlystelsespark beliggende i Fårup mellem Blokhus og Løkken i Nordjylland. Forlystelsespark for hele familien. Parken er tildelt Europas 2. bedste 2016. Læs mere her Fårup Sommerland 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld