Søg  
SØG SOMMERHUS

Frederikshavn

I og omkring Frederikshavn mødes du af skøn natur, en eksotisk strand, mange gode restauranter og spændende events. Her er gode oplevelser - året rundt - meget takket være den aktive havn, med færgerne fra Sverige og Norge. Kysten og oplandet byder på unikke landskabstyper og mange muligheder for en aktiv ferie - eller ren afslapning. Ved kysten i den nordlige del af Frederikshavn, ligger også Palmestranden. Her forvandles stranden hver sommer med palmer, boldbaner og strandbar med sydlandsk stemning! For at komme hurtigere rundt i byen findes bycykler til gratis udlån ved turistbureauet.

 

Udvalgte sommerhuse i Frederikshavn
Sommerhuse i område ved Frederikshavn

Mellem de grønne bakker og det blå hav.

Malerisk ligger Frederikshavn med sine røde tage mellem de grønne bakker og det blå hav. Gennem byen løber en af Danmarks længste gågader, hvor restauranter, caféer og butikker ligger side om side. I et feriehus i Frederikshavn er man tæt på byliv og seværdigheder, men har også en hyggelig base for dagsture med færgen til Göteborg, Oslo og Læsø, eller postbåden til den lille øgruppe Hirsholmene.

Kun 9 kilometer nord for Frederikshavn finder man Bratten Strand, et dejligt feriehusområde på østsiden af Skagen Odde. Her er badestrand så langt øjet rækker – stranden ved Bratten har Blåt Flag og med sin fine sand, blide bølger og lave vand er den ekstra børnevenlig. Der findes toiletter og en iskiosk. En lang rampe fra parkeringspladsen til stranden sørger for at børnefamilier, ældre og gangbesværede har gode adgangsforhold.

Aktiviteter, natur og gastronomi
 
 
 
Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via formularen nedenfor og modtag:

Eksklusive tilbud ● Inspiration til din næste ferie ● Nyheder før alle andre og meget mere


Tilmeld